Bigor 7648 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lako ti je da radiš kad imaš odličan centralni štender-nosač motora. Jel si ga kupio od Rajka? Hehe imam isti, nisam ni znao cemu sluzi do sadПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srbac said: Koji je to auto sa kojim si prevezao Hondu? Ford galaxy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gox said: Znači da su menjani točkovi Samo je pitanje koji. Rekao bih da su fabricki sivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti malo pa se zanimaj... kopaj i ti malo :-) TCN - Home TRANSALPCLUB.NL Transalp Club Nederland is een landelijke motorclub voor de... modellen_XL600V.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema ali za neke mudrijase sa tehnickog... Svaki bi trebalo da ima ovako nesto za svaki motor (fijuuu) pa onda da mudruju sta je sta. Nemoguca misija. A za inspektore posebno izdanje stampati u tvrdom povezu pa ih sve dozivati pameti po glupaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,kupio bih Transalp 600,model 97-99,ako neko ima da ponudi,iskljucivo u fabrickoj boji....0640670080 Djole. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Septembar 10, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobro stanje, nov lanac i lancanici... 1990. godiste registrovana do januara 2020., nov akumulator, prednji far zamenjen bi xenon projektorom, posedujem i fabricki far koji se montira za 15 minuta. Cena 1250€ nije fixno za ozbiljnog kupca. Kontakt 0637494853, viber, whatsApp... Cesto sam u inostranstvu, ako se ne javljam na obican poziv, pisite na aplikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da se ovaj jos uvek prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 10, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2019. at 9:53, Arakis je napisao: Milance, nemoj da me slikas iz profila dok ne uvucem trbusinu Ce se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, drmilan_ said: Zar je moguce da se ovaj jos uvek prodaje? Moguce brate. Svi hoce na vontanje i za 500 evra da kupe motor. Meni je malo hitno, jer sam kupio Varadera, ali da poklanjam ovaj, to necu i ne mogu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Posto svi znate sta sam pazario pa da ne duzim, i da svestan sam bio svega sto donosi, ALI? Desni stap je bio kriv, ispravili ga. Tocak imao osmicu, ispravili ga. I dalje kad se vozi malo vuce na desno. Moze se od toga voziti sto znaci da nije katastrofalno al nervira. I primetio saam kad volan stoji pravo da tocak stoji malcice desno, da li je to mozda volan kriv i utice li on na sve? Ima li neko neku ideju? Sem ako nije vaza kriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ako nisi da poravnas vile, ima par uputstava online, ali ukratko treba da olabavis srafove donjeg trougla, tocka, kocionih klesta blatobrana, da sve bude labavo, onda neko pomogne od nazad da ti drzi motor pravo I u mestu dok ti stojis na njemu I nekoliko puta cvrsto pritisnes/cimnes napred da propadne ogibljenje I onda se sve prirodno izravna, naravno malo proveris da li je leglo kako treba, I onda pricvrstis vile, ostalo pritegnes... Eto, ja to kao planiram da odradim ali nikako da se organizujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko volan za transa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, drmilan_ je napisao: Ima li neko volan za transa? ti treba original ili aftermarket? aftermarket mozes pazariti za oko 40 eur, original juri ove po oglasima sto su raskupusali trandze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Oridjidji bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Original je recimo prosle godine imao majstor Šuba sa Banovog Brda,polovan naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mozda broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da li je normalno da zveckaju plocice? Koje god da stavim zveckaju, kontam da mozda fali neki lim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2019 at 7:40 PM, drmilan_ said: Mozda broj telefona? +381652225463 Šuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan I meni zveckale,vrv je to normalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne zveckaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Mile123 said: Meni ne zveckaju Moje se mrdaju napred nazad, nisu fixne, ne kontam zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Septembar 18, 2019 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skini emanuel (imas link u prvom postu) pa proveri da li su svi delovi celjusti tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan E vise ne zveckaju, onaj mali lim sto je u celjusti nije bio na dobrom mestu. al sad mi nesto volan trese kad pustim ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...