Dusan 1 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stvari stoje... Nasao sam cbr 600 rr sa nekompletnom masinom i delovi koji fale su jako skupi i mnogo vise bi mi se isplatilo da kupim drugu masinu. Pitanje je gde bi mogao da nadjem drugu masinu? Znam da je jeko tesko naci masinu ali ako neko zna gde bi mogao da nadjem bio bi mu zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U Nemackoj od nekog havarisanog, e sad je pitanje u kakvom je stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je u dobrom stanju samo sto je masina nekompletna (fali dosta delova). Znam da bi mogao u nemackoj od nekog havarisanog ali kako naci tog havarisanog i to je jako duga procedura. Mislim da ce me dosta skupo izaci da kupim tog havarisanog pa dog ga uvezem. Kako ide procedura kad se uvozi samo masina (carina)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 28, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je u dobrom stanju samo sto je masina nekompletna (fali dosta delova). Znam da bi mogao u nemackoj od nekog havarisanog ali kako naci tog havarisanog i to je jako duga procedura. Mislim da ce me dosta skupo izaci da kupim tog havarisanog pa dog ga uvezem. Kako ide procedura kad se uvozi samo masina (carina)? Obrati se 3T racingu iz Balosave. Ja sa preko njih kupio masinu za svoj motor, po relativno ok ceni. Mogu oni da to traze, a mozes sam da se potrudis. www.biketeile.de na primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Trazi ti sam na netu, u Nemacku, Austriu. Pozoves Guljas Caba i on ti donese. 024-812-329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je u dobrom stanju samo sto je masina nekompletna (fali dosta delova). Znam da bi mogao u nemackoj od nekog havarisanog ali kako naci tog havarisanog i to je jako duga procedura. Mislim da ce me dosta skupo izaci da kupim tog havarisanog pa dog ga uvezem. Kako ide procedura kad se uvozi samo masina (carina)? Obrati se 3T racingu iz Balosave. Ja sa preko njih kupio masinu za svoj motor' date=' po relativno ok ceni. Mogu oni da to traze, a mozes sam da se potrudis. www.biketeile.de na primer[/quote'] Da li mozes da mi das broj tog 3T racinga iz Balosave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan evoti link http://www.3t-racing.com pozdrav by joxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...