acim 766 Napisano Decembar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je nedavno dao kontroverznu izjavu da je svetski SBK šampionat 2008. godine bio interesantniji publici od MogoGP-a zbog neizvesnosti koja je postojala gotovo do samog kraja prvenstva, za razliku od MogoGP-a u kome je prvak bio poznat još u Valensiji. Trostruki WSB šampion, Troy Bayliss se složio sa tom konstatacijom, šta bi drugo ;D Ali, nahvalio je i MotoGP ;D Ali, to (MotoGP) je vrhunska klasa, GP je GP, to je najbolje od najboljeg i najbolje stvari koje se mogu uraditi, rade se tamo. Superbajkovi su visoka klasa i čak iako su naši motori bazirani na serijskim modelima, oni su i dalje trkački motori i vremenska razlika (na trkama) je veoma mala (u odnosu na MotoGP). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Njih dvojca su onda vidoviti ;D..nista,sledece godine gledamo samo WSB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Decembar 26, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se Acim malo zabagovao ;D Cini mi se da je u pitanju bila prosla sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9974 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se Acim malo zabagovao ;D Cini mi se da je u pitanju bila prosla sezona i ja mislim da jeste,ma nema veze znamo mi svi dobro na sto je acim mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se Acim malo zabagovao ;D Cini mi se da je u pitanju bila prosla sezona Jbg, pripreme za Novu godinu, pa sam već prešao u 2009-tu ;D Ispravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...