JakiGSA 12 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! U zadnje vrime sam primjetia da prilikom kocenja, ponekad, cuje se klik iz prednjeg dijela ispod guvernala. Jeli moguce da je kugla prednje vilice ili lezaj? Dogadja li se to ikome osim meni, jer me izludjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Avgust 23, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je manzetna na kugli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan mijenjano prije 3 godine skupa sa kuglom, kao nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2678 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije otpustila matica na kugli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, nisam jos to ni pogleda. to ce mi biti prvo kad se vratim s broda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov most , ako odgovara čujemo se . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...