Alekre 12797 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Prodajem deflektor vizira. Koristio sam ga nešto kratko. Cena 2500 din. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @AlekreAj salji meni ako se niko nije javio Promenio Avgust 15, 2022 član Eol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Avgust 15, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane, zainteresovan sam ja Послато са SM-G990B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12797 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se EOL prvi. Ide kod njega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Дефлектор је на крају завршио код мене. Мислио сам да ми је потребан и да ћу га ја користити, међутим како сам га поставио, није то то, није то више тај мотор. Чим ми се естетски није свидео аутоматски је скинут. Нисам ни тестирао практичност. Тако да иде даље, цена је истa, 2.500дин. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj ja cu ako moze0637716465Bitno mi je samo da se stiska na postojeci bez busenja. Kupljeno ak neko nije preko veze pre mene Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Octobar 12, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Deces na RT na onoliki vizir jos i deflektor 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Deces na RT na onoliki vizir jos i deflektorVerovao ili ne brije mi vrh kacige. Vid po yt svi se zale. Visok jbg. A svaka druga pozicija sedista na nize ne radi posao za noge. Tako da viziru zaista fali ne samo gore 10 cm nego i sa strane )))Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Octobar 12, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je pokrivao kao da sam u kabini. Cini mi se nikad vise necu sedeti tako zaklonjen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene je pokrivao kao da sam u kabini. Cini mi se nikad vise necu sedeti tako zaklonjen.Jeste. Sjajan je. Napravi onaj kao vakuum iza vizira pa pomalo gurne napred. Ja sam na autoputu par puta bez problema zapalio cigar, prolaze policajci (Hrvatska ka Bih) gledaju i ne veruju. To je tacno ta sitna razlika u visini sedista i visini osobe i komotnog polozaja nogu.Uostalom probacu. Ako ne radi posao ide dalje. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Endurac je napisao: Aj ja cu ako moze 0637716465 Bitno mi je samo da se stiska na postojeci bez busenja. Kupljeno ak neko nije preko veze pre mene Sent from my iPhone using Tapatalk @Endurac се први јавио. Друг, све по договору. Јављам данас кад кренем за Бг. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac ako ti kojim slučajem ne bude odgovarao ja bih takodje probao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac се први јавио. Друг, све по договору. Јављам данас кад кренем за Бг.Drage kolege dogovoreno , sa Markom sam dogovorio vidjanje danas. Pretpostavljam da ce odgovarati jer je moj vizir zaravnjem sto se montaze tice. Ako slucajno ne odgovara sad ili u toku upotrebe imam(o) te u vidu ne brini BaneZ Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo zajebancije legao je na mesto, efekta ima, istestiracemo pa na YT. Svi zglobovi rade, vizir odlicnog kvaliteta ostala plastika za te pare ok ali relativno slabije. Treba imati u vidu opcije sa metalnim nosacem / nosacima kao dugotrajnije resenje za off narocito. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Octobar 20, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je nekako ... lepsi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sad je nekako ... lepsiMa ja sam ga zato i uzeo Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Endurac je napisao: Posle malo zajebancije legao je na mesto, efekta ima, istestiracemo pa na YT. Svi zglobovi rade, vizir odlicnog kvaliteta ostala plastika za te pare ok ali relativno slabije. Treba imati u vidu opcije sa metalnim nosacem / nosacima kao dugotrajnije resenje za off narocito. Sent from my iPhone using Tapatalk Чучио лепо. Нек' добро штити. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moj se razleteo na 160kmh.. poispadali ti sitni delici i stoji za dzabe.. plus mi je ostavio sitne pukotine na mestu gde se pritezao na vizir.. tako da cu uraditi nov vizir malo duzi i to je to.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 20, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada se nadje pozicija nosac se u pesnicama zabusi 2mm burgijom, celom duzinom, odozgore.Umetne se eksercic te debljine npr, kao osigurac.Vise komada sam tako fiksirao, stoji kao zavaren.Ili se epoksijem, iznutra zalepi i fiksira. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kada se nadje pozicija nosac se u pesnicama zabusi 2mm burgijom, celom duzinom, odozgore.Umetne se eksercic te debljine npr, kao osigurac.Vise komada sam tako fiksirao, stoji kao zavaren.Ili se epoksijem, iznutra zalepi i fiksira. Sent from my EML-L09 using TapatalkZnas gde mi deluje najslabije,,, ne na samom U nosacu nego na prvom zglobu do, od koga idu osovine koje dalje idu na deflektor. Imaju dve spojnice koje se rotiraju levo desno da oslobode pokretanje tih prvih zglobova sa zubcima za gore dole. Taj deo sam mislio da obezbedim vezicom jer vidim da hoce da se izvuku na gore. Ja imam rezervni vizir za njega sad mi je zanimljivije da ga nekako istestiram u raznim polozajima. Siguran sam da u gornjem polozaju kad osovina trpi pritisak pod uglom nema teorije da ne odleti na preko 100. Tako da zajebancije radi rwzmisljam da ako nadjem neki polozaj gde fercera a ne smara me dok djiram po gradu dok je spusten, uzmem jos jedan i povadim nosace i napravim metalne. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj se razleteo na 160kmh.. poispadali ti sitni delici i stoji za dzabe.. plus mi je ostavio sitne pukotine na mestu gde se pritezao na vizir.. tako da cu uraditi nov vizir malo duzi i to je to..Ako ti je ovaj citav mozda da kupim taj ostatak bez nosaca pa da busim moj rezervni vizir.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...