armin1 35 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan zapoceo bih ovu temu sa pitanjem koji vam je skup ostao u najvecem secanju? namerno kazem u najvecem jer je to mozda i lose secanje a mozda je uspomena i lepa. u svakom slucaju na vas je ostavio veliki uticaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije bio pravi skup ali bih izdvojio Novi Becej kada su bili Velikogospojinski dani,svima je bilo lepo tamo i niko se ni na sta nije zalio. Svaka cast organizatorima i da sledece godine naprave jos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki skup je manje-vise isti ali moto skup koji mi se i dan danas vrti po glavi je bio 2005-te u V.Plani u Radovanjskom lugu.Tada je svirala YU GRUPA,i pred sam poolazak kuci,dok samo se pakovali,jedan od dvojice dobro poznatih bradonja najavljuje pesmu "Crni Leptiri" koju posvecuje bajkerima koji su na nebu,i uz pocetak pesme izaziva jezu u meni koju ne mogu da opisem. Mi u onoj vukojebini,mrkli mrak,treba kuci da idemo i posle tih reci,samo jeza i muk. Samo da stignemo u komadu,prvo je sto sam pomislio.Ovo mozda i nije neko lepo secanje ali je svakako upecatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 22, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zimski party u ove godine u Bjeljini.Onakva ekipa,atmosfera i zajebancija se ne vidja cesto Osim toga,taman ljudi koliko treba,ni malo ni previse,a svi smo bili nakon duge zime zeljni pravog dogadjaja. Hrane i pica kao drva,a bilo je i nas nekoliko "budala" sa motorima A samo su najhrabriji docekali cistacice kojih nije bilo malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Decembar 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A samo su najhrabriji docekali cistacice kojih nije bilo malo ;D Palis se na "borosane"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 22, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan A samo su najhrabriji docekali cistacice kojih nije bilo malo ;D Palis se na "borosane"? ma jok,na jutarnji burek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zapamtio moto susret u Smederevskoj Palanci 2005-e, svirali su Night Shift, energija na kvadrat, a odusevilo me sto je cela Palanka i okolna sela dosla uvece na susret...jako lepa i pozitivna slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 23, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan meni je iskreno najbolje bilo u Sutjesci ove godine. sa kime god sam pricao, nikome nije bilo nesto specijalno. ali meni je taj susret bio odlican, od druzenja, do dobre klope, lokacije. mozda sam bio sam jako dobro raspolozen, ali on mi je ostao definitivno u najvecem secanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Borsko jezero prosle godine.Kisa se rasturila.nikad veci pljusak,bilo je i malo ljudi,ali je zezanje bilo nenormalno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovac ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Umag, svi vec znaju zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo,pre nekoliko godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bijeljina, ove godine, definitivno! Upoznao sam masu ljudi iz Bijeljine, a i bio sam u malom tehnickom problemu u gradu i ljudi da "izginu"ko ce da pomogne!! Hvala Bijeljincima!! Ponovo dolazim u Bijeljinu, extra su bili i domacini a i mestani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno prvi skup 1994 god u organizaciji moto kluba MAMUT iz Kragujevca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo ove godine,prvenstveno zbog naj srdacnijeg doceka od svih skupova gde sam bio a posetio sam ih ove godine dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo 2002 ostace mi dugo u sjecanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan umag 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ruma 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan moto susret u staparu 2003godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Za sad Borsko jezero( 2 dana) i Zlatibor( 3 dana) prošle godine.Extra su bila oba skupa-dočekani i ispraćeni kako liči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nova Gorica 1984.... ne smijem da kažem zašto :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo,pre nekoliko godina! Kraljevo 2002 ostace mi dugo u sjecanju Zelenko Kraljevo svake godine dok se skup organizovao. Poslednje godine mislim da je bilo cak dva skupa jedan u organizaciji Kinga a drugi Goluba beshe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Za mene najbolji skup,na kojem sam se najbolje provodio,i na koji uvek rado odlazim je Bela Crkva,m.c. RIP,e sad da li se raspadose,ili je nesto drugo u pitanju ne bi znao da kazem,ali skup 2008 je bio najkomercijalniji do sad,a organizacija nula,tako da cu da vidim dali cu opet otici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kamenicki park 1999 Radovanjski lug 2003 Trebinje 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene najbolji skup,na kojem sam se najbolje provodio,i na koji uvek rado odlazim je Bela Crkva,m.c. RIP,e sad da li se raspadose,ili je nesto drugo u pitanju ne bi znao da kazem,ali skup 2008 je bio najkomercijalniji do sad,a organizacija nula,tako da cu da vidim dali cu opet otici Pojasni malo konkretnije, sta je bilo nula? S obzirom da sam bio u oprganizaciji navedi sta tacno da se narednog puta otkloni i izbegne? PS. Klub postiji i fukcionise i jedan pozdrav za Danijela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...