Rikko 16 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Potrebna mi je pomoć oko naplatka, felne, felge, bandasha, tochka, kako god ko voli Tražim naplatak od 18" i minimum 3" širine, 36 žbica. U suštini bilošta između 3,5" i 5" mi završava posao, po principu što više to bolje, ali u krajnjoj soluciji, nateraću se da iskoristim 3". Da li iko zna koji motor je fabrički nosio naplatak pomenutih dimenzija? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Jawa Malo konkretniji odgovor molim ... Koja Jawa, koja je širina naplatka? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koja jawa od 350 ccm, a sad koja je sirina ...valjda je obruc oko 7.5 cm,sto mu dodje 3 incha. I NSU-je nosio nesto slicno i MZ ETZ 250 ima zadnji tocak tih dimenzija ali sa aluminijumskim obrucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara od jawe imam ja jedan viska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ah, izvinjavam se što nisam bio precizan. Naime, evo skice koja upotpunjuje moj post (u pitanju je poprečni presek naplatka, bez prikazanih žbica, itd..): Dimenzija o kojoj ja govorim je označena slovom a. Dimenzija o kojoj Djole govori je označena slovom b. Po proizvođačima, dimenzija a je nazivna dimenzija. U slučaju MZ-a, a verovatno i Jawe, ta dimenzija je 2.15" tj. tačnije 18x2,15. E, a ja bih 18x3+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan 2.15'' je MZ-ov prednji,javini su nesto siri,sali sad dal' su ba 3..to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pa Moto Guzzi Falcone recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimooo, da taj tocak ima IZ planeta 5 . U radnoj knjizi za nju pise da je bandas 3.50 cola, i da ima 36 zbica . Sad jos samo da nadjes ko ima taj tocak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica> To je dobar početak! Vredi pogledati. Hvala @peacemaker> Falkonac jok. Evo ga čuči u sobi, 2.15" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 23, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod Jawe 350 TS felna je 7.7 cm (sirina b sa slike, mrzelo me da skidam gumu da bi izmerio sirinu oznacenu sa a ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Kod Jawe 350 TS felna je 7.7 mm (sirina b sa slike, mrzelo me da skidam gumu da bi izmerio sirinu oznacenu sa a ). Ma jok nema potrebe, verovatno je oko 2,15-2,5 nego, reci mi, taj bandash je od chelika ili aluminijuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Od celika.Postoje neke serije CZ koje su imale aluminijumski obruc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 23, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je kolega vec napisao od celika su i dosta je dobro odradjeno niklovanje. Mogu se naci polovni, dobro ocuvani tockovi za relativno malo para (kako kome). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е још када би знали ко ради по Србији паковање и центрирање точкова са жбицама... Него, ј....ш точак без жбица. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog dobrog majstora koji radi bicikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam nasao kod prijatelja tocak od IZ Planete. Drugar je premerio i ona mera koju si oznacio sa " A " je 55mm. E sad ako ti to igra ulogu mogu ti dati njegov br. tel. pa se vi dogovarajte oko cene. Е још када би знали ко ради по Србији паковање и центрирање точкова са жбицама... Него, ј....ш точак без жбица. Upakovati tocak nije problem radio sam to puno puta. a za centriranje - kod biciklomehanicara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 23, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е још када би знали ко ради по Србији паковање и центрирање точкова са жбицама... Него, ј....ш точак без жбица. Pa... radim ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je najsira guma koja moze na zadnji tocak od jawe 175 16-ica?Molim vas samo proverene informacije jako mi je vazno ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ...Mogu se naci polovni, dobro ocuvani tockovi za relativno malo para (kako kome). Gde bih mogao da nadjem to i koju cenu da ochekujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 26, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti PP. Inace polovan tocak od Jawe se moze naci za nekih 20-tak evrica. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...