Jump to content

Moto Zajednica

Predstavljanje: Cale, Beograd

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Zovem se Aleksandar, ali svi me zovu Cale; iz Beograda sam; 31 godina; svoj prvi (i za sada jedini) motor, "poštarski" Piaggio Free 49cc kupio sam krajem aprila preko oglasa. Nisam imao problema oko privikavanja jer sam godinama vozio bicikl po celom gradu pa znam kako da se ponašam u saobraćaju na dva točka. Išao sam sa njim i na kraća putovanja, par puta do vikendice 80-ak kilometara od Beograda Ibarskom magistralom.

Uvek nosim kacigu, pošto nosim naočare koristim Jet kacigu. Ne divljam i uglavnom se trudim da vozim po pravilima.

Vozim ga i sada kada su hladniji dani, samo ako je suvo, bez jakog vetra i bar koji stepen preko nule. Izbegavam kišu i vetar zbog bezbednosti, a niske temperature zbog zdravlja i nedostatka adekvatne opreme.

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Hvala na dobrodošlici.

Razmišljao sam da se provozam kao Deda Mraz, cuo sam za tu akciju pa sam se tako i prijavio na forum. Gde ste nabavili odela?

pozdrav

u autoskoli VIR u bloku 45,ostavis kesh,dobijes odelce..imas temu za BJB Akciju! Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja