igorxt 25 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mozete napiisati iskljucivi licna iskustva o radu navedene prodavnice moto opreme. Molimo vas da u ovoj temi ne vrsite porudzbine. Sve porudzbine i ostale informacije isljucivo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosle godine kupio kod njih rukavice, kisni kombinezon i potkapu. Radnju vodi mlsdji bracni par bajkera, vrlo prijatni i ljubazni ljudi. Cene iste kao u Kgu. Neka samo izdrze i dalje u trgovini. Sve najbolje o ovoj prodavnici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Oduševili su me zato što imaju male veličine kaciga, za decu i sa žene, znači XXXS, XS i XS. Svojevremeno sam po Beogradu tražio kacigu za klinca i nisam uspeo da nađem XXS, a evo sada ima u Požarevcu ;D Ova je XXXS, za klince i košta oko 8100-8200. Od ovih imaju XXS i XS i koštaju oko 6700, džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan el zna neko el ce biti na sajmu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Biće Lazarević iz Kragujevca, tako da će biti Helda i na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jedan model u Yamahi kod autobuske u BG XXXS- 5.150 bila u septembru. Do sada mi nije bila potrebna posto cerkicu nisam vozio po javnim putevima ali ovog leta(sezone) ce mi biti neophodna. Ima li neko ideju kako da napravim sediste za malu decu po ugledu na Luisovo http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=242&max=2 http://bikershop.rs/index.php?page=shop.product_details&category_id=48&flypage=flypage.tpl&product_id=541&option=com_virtuemart&Itemid=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cim drze Held opremu ne mogu da nevaljaju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Posetio ih na sajmu i veoma se prijatno iznenadio kako pristupaju musteriji, strucnosti u savetovanju oko izbora opreme isl. Nisu klasicni prodavci da ti prodaju sto skuplje, vec ono u skladu sa tvojim potrebama. Nakon sajma narucio Berik rukavice, koje su stigle za dva dana i veoma sam zadovoljan. Samo tako nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na sajmu probao Held Tropic... Solidna za te pare, a devojcica koja me je usluzila je bila ekstra ljubazna. Jedino sto sam se ja smorio jer mi odgovara 3XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 7, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ime ove prodavnice je promenjeno u Bikers Land i više ne prodaje ekskluzivno Held opremu, već mnoge brendove poput Duchinni, Buffalo, Scottoiler, itd. Held opremu prodaju dok traju zalihe. Sajt u pripremi se nalazi na adresi www.bikersland.rs. Igore, molim te promeni naslov u nešto poput "Bikers Land - Požarevac". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan otvorila se neka radnja moto opreme pored vrtica pcelica kolkiko vidim prodaju samo Held Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 7, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan otvorila se neka radnja moto opreme pored vrtica pcelica kolkiko vidim prodaju samo Held To je već za novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1812 Napisano Maj 11, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan vlasnik je izuzetno ljubazan lik. tolpa preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...