Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 13, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danashnje cruisiranje po NBGD-u zavrsheno uspeshno ;D ;D ;D Danas su tri Princa krstarila a gde ste vi ostali bili ;) Mi pili u kafani! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Spremash se da krivudash na osmici u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 13, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno. Ne moze osmica na kinezu kruzeru bez par casica uz kafu! Svi su tako rekli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Danashnje cruisiranje po NBGD-u zavrsheno uspeshno ;D ;D ;D Danas su tri Princa krstarila a gde ste vi ostali bili ;) Malo vozdovac, malo NBG, ali kasno mi je bilo da cekam toliko, da je oko 12 -12.30, verovatno bih se prikljucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bude josh neki lep dan pa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, 80km! Extra bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Argh! Imate jednu budalu među vama! To bih bio ja! ;D Nešto sam se istripovao da ako ogovorim na par PP-ova svi znate šta se dešava! Kaže mi Džoks danas "Ne javljaš se!" Evo i to da uradim. Elem 2 nedelje sam ultra bolestan! Prvo sam mislio da je manguličarski grip pa se ispostavilo da su krajnici (da da još uvek sam ponosni vlasnik istih). Još uvek sam na terapiji, injekcijama.... A sutra je tako divan dan za vožnju! :'( Ako se vozite obrnite jedan krug i za mene. Misliću na ROTAX! J*bo nas ko nas sastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan brzo ozdravi wllado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Argh! Imate jednu budalu među vama! To bih bio ja! ;D Nešto sam se istripovao da ako ogovorim na par PP-ova svi znate šta se dešava! Kaže mi Džoks danas "Ne javljaš se!" Evo i to da uradim. Elem 2 nedelje sam ultra bolestan! Prvo sam mislio da je manguličarski grip pa se ispostavilo da su krajnici (da da još uvek sam ponosni vlasnik istih). Još uvek sam na terapiji, injekcijama.... A sutra je tako divan dan za vožnju! :'( Ako se vozite obrnite jedan krug i za mene. Misliću na ROTAX! J*bo nas ko nas sastavi! sutra, samo za tebe, cepamo drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj Zile kako u mnozini?Valjda CEPAS drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj Zile kako u mnozini?Valjda CEPAS drva U pauzi dozvoljavam da radi sklekove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj Zile kako u mnozini?Valjda CEPAS drva U pauzi dozvoljavam da radi sklekove Ali samo ukoliko zasluži! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sredicemo da zasluzi i repete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahaha, kako ste vi matorci duhoviti, pa to je strasno ja cu vam donositi pice, ako zasluzite! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ja sam sledeci vikend najverovatnije u Temerinu, bila bi mi cast da upoznam cika Dzoksa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja malo se hvalim, posle 2 meseca sushenja, kupanja sa kesama oko ruke, svraba, prosipanja hrane i pica po podu, polucasovnog zapertlavanja magnumki, chesto otkopcanog shlica, sazaljenja od poznatih i nepoznatih ljudi, situacija kada vam deke i bake ustaju u autobusu, 160e potrosenih za oporavak honde, vise stotina evra potrosenih za lecenje, obrnuo sam 2 krugica oko kvarta. Nazalost ruka je mogla samo toliko dugo da izdrzi, al kazu da je kvacilo jedna od najboljih vezbi. PRICELESS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan "Cika Dzoks" zvuci cudno osim ako nije dvojna licnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Marko,kvacilo jeste najbolja fizikalna terapija.Sad ti je verovatno srce puno a dusa nahranjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ČIKA Dzoks??!!?!?! Jujujujjuuu.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ja sam sledeci vikend najverovatnije u Temerinu, bila bi mi cast da upoznam cika Dzoksa... alo mali, ne budi bezobran i obracaj se ljudima sa postovanjem... dakle, ovako se obracas nasem clanu, poznatijem kao Dzoks: ...CIKA DZOKS BRATE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan samo vas posmatrm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izbacicemo ono "čika", nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izbacicemo ono "čika", nije problem... Za to cika ces da platis PIVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Novembar 13, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas isao malo da slikam prirodu: Zatim lagana setnja kroz sumu i proplanke: Obavezna pauza za ocajavanje Kise koje su padale zadnjih dana su me naterale da ovaj put varam sa vatrom. Postarao sam se da lanac i ostali sklopovi budu optimalno podmazani (u pitanju je lekovito blato, jos se nije pojavilo u slobodnoj prodaji) Posle takvog tretmana odlucio sam da pocastim motor jednim dobrim pranjem: Nikada se nisam ovoliko fizicki umorio od voznje. 5 sati kvalitetnog off-ovanja. Na kraju nisam imao snage da pomeram motor... Otkrio sam da asfaltne gume nikako nisu za mokro lisce ispod kog se nalazi klizavo blato, tamo gde je samo lepljivo blato-ilovaca je mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, svaka cast , al si ga izmucio.. kakvi su ti utisci .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...