DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan To ne znaci da se vi ne organizujete i odete u posetu spomeniku mangulica u sremskoj mitrovici npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Za subotu je organizovano okupljanje za odredjene ljude da se dogovore o odredjenim stvarima. Svi koji treba da dodju su kontaktirani od strane domacina preko PP ! Ostali na slobodnu vam je volju da se organizujete i odete negde na voznju. Aahhaaaa!...Čim sam svatio,ja sam odma razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I,sta ima novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo,Ajvanho???...Biće neka katastrofa!!!...Svi pod 'itno da se diskonektujemo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad me uvek tako napusite,sta ocekujete? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nema te mesecima,godinama,surinama...Pojavi se nekad...Živ li si,ili nedostatak vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine cu vam se popeti na glavu,verujem.. Zatvaram radionicu,dosta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jako loshe.... ??? Sad smo mi i vi ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam obaveshten izgleda da je bila pogreshna formulacija cele priche.... :-\ No hart feelings :-[ :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan O cemu pricas Melcore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine cu vam se popeti na glavu,verujem.. Zatvaram radionicu,dosta je bilo. Mislim da sam ovo cuo i ranije. Ali neka vreme ce pokazati svoje.... Znas da si rado vidjen gost.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, jel neko za voznju od ovih koji ne idu na to okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek na prolece... inace, da mi drzite palceve sledeceg petka da polozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 12, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo BIDJENJEEEEEEEEE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oooo dobro jutro,preduhitri me jutros! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 6:38, uuuuu, pa nije to humano. A crna maca danas slavi rodjendan. Srecan rodjendan Blackcat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 12, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan [move][glow=red,2,300] Srećan rođendan CrnaMaco [/glow][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hepi brzdej tu ju! :) Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Teta Maco, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam,baykerici od srca,svima!!!a tebi blajb,posebno zbog cvetica:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Maco srecan ti rodjendan p.s. da se ja pitam svi bi kod mace na zurku ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan cat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hihihih...hvala...zolt,pa ne mora divan dan da bude povod za okupljanje...chek da vas vidim malo pa moz se organiziramo,nismo 1000 milja udaljeni e,sad doma ne mogu da smestim sve,ali imam super ideju kad grane sunce i bude toplije,bez obzira da li sam mangulica wild ili ova obichna...jer u svakom sluchaju jesam...da mi vish samo opremu i motor od pre 2 dana kad je bilo ono pred kishu.sva sam bila "kaljava" :)mislim,vazno je da se vooozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan mackice! Sreca te ti covek poslao ruzu jer zna se sta macici rade sa muskatlama... hahaha Sve najbolje i da izlomis jos 100000000 ektara muskatli i maslacaka sa tim tvojim sokocalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ha!...Da,da!... To je taj izraz: Ću te izlomim ki' mače muškatlu! Bravissimo! Masivni poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...