jager 3446 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe I ja, ali njoj sirotoj baš nije bilo do smeha ;D Mislim da se ostatak sezone vozim solo.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 1, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre svadbari, SLIKE MOLIM !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svatovi svatovi, kaki svadbari ps. samo...s cije strane ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ovaj hoce slike,ovom se zena smrzla...gde li sam ja to upala...?moja shklopocija je keeway quad od chak 100cc.za pochetnicu,dobro je.vec ga vozam na dva tochka a imam da 2 meseca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj hoce slike,ovom se zena smrzla...gde li sam ja to upala...?moja shklopocija je keeway quad od chak 100cc.za pochetnicu,dobro je.vec ga vozam na dva tochka a imam da 2 meseca. ;D Svaka cast! Jel 2 tocka po strani ili na zadnjima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ovaj hoce slike,ovom se zena smrzla...gde li sam ja to upala...?moja shklopocija je keeway quad od chak 100cc.za pochetnicu,dobro je.vec ga vozam na dva tochka a imam da 2 meseca. ;D Bolje da ne znas s kim se druzis Ovde smo ti sve sami loodaci i probisveti ;D Inace, odgovor na to tvoje pitanje najbolje ce da ti da upravo ova tema... Svaka cast za vestinu, bice nesto od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi, bolje da predjete u Kineski offtopic, inace ce impero moderator mnoooogo da se ljuti kad se otrezni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi, bolje da predjete u Kineski offtopic, inace ce impero moderator mnoooogo da se ljuti kad se otrezni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A ti si mu zamenik ili onako, drugarski ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima od mene...za vas,mislim,ne za kineze sTO BIH JA OVO vozaoooooooooooooooo ju ju ju j u ju ju ju sledece okupljanje nemoj da omasis, ovo jos nemamo u nasoj maloj druzini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zile se trpa da bude zzamenik moderatoru Zamislite da dobije vlast ?! Pa mislim da bi ovde bilo dosta restrikcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji? Pa sve bi nas banovao na dozivotno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 1, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za separaciju offroad-araca... Ha Ha, pokušano je to, ali nevredi. Krenuli kruzeri da oru i odustalo se od te ideje. Ili ti drugim rečima, svaki kineski motor je univerzalan i ide svuda đe mu gazda kaže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidi vidi, išcupa nam Bleki ušesa Otreznio se od svadbarenja, a pravi se lood za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima od mene...za vas,mislim,ne za kineze Dobrodosla crna macko. Nema nas puno offroader-a u ekipi, ali nadje se po neki. Tu je Dzoks, Markodjurovic, cim mu se oporavi ruka, a odnedavno i ja, pa eventualno nekad da se izorganizujemo, s' tim da je Dzoks, a i marko sa trenutnim gumama za malo lakse terene bez blata. Alo bre svadbari, SLIKE MOLIM !!!!!! Koje slike? Nismo se bas slikali, mozda domacin ako nam donese neku kad svrati u klub, jer smo otisli ranije. Dakle, skupismo se nas 5-orica, jedna Honda Rebel, Suzuki Savage, Yamaha FZR Genesis 1000 (valjda se tako zove, inace malo sam je i provozao,jbt to bi trebalo zabraniti zakonom ;D), jedan Custom Chopper sa masinom od Guzzi Falkonca i naravno moj traktor. Ljudi nas fenomenalno docekali, odusevili se svi motorima, pucanje im se isto dopalo, osim trubacima koji su bili izbaceni iz takta (bukvalno) nakon sto su se ucentrirali iza FZR. ;D Nakon defilea iz Nove Pazove u Staru, smo se lepo naklopali i ispricali u restoranu, narucili i po koji pesmu za mladence, a onda sa flasom rakije (veoma dobra jabuka) dobijenom od oca mladozenje i uz pecenje za usput koje su nam spakovali u Givija, zapalismo u Slankamenacke vinograde u vikendicu do koje je bilo i par stotina metara, ne tako naivnog off-a, ali svi su uspeli uz manje ili vise muke da se popnu. ( ne spomenuh, momak sa chopper-om, nije krenuo sa nama). Tamo smo nastavili zezanje, dok nas dvojica oko 20-21h zbog obaveza nismo krenuli nazad. Naravno smrzli smo se i u odlasku i u povratku i pored sve opreme, jer se brzina sa dogovorenih 80kmh, retko kad spustala ispod 110kmh, ali zato spustanje temperaturi nije predstavljalo problem, pa u neku ruku shvatam kako je bilo Jageru i Supruzi. ovaj hoce slike,ovom se zena smrzla...gde li sam ja to upala...?moja shklopocija je keeway quad od chak 100cc.za pochetnicu,dobro je.vec ga vozam na dva tochka a imam da 2 meseca. ;D A tek uzivo kad nas vidis, ima da se odusevis. ps. samo...s cije strane ??? Motori, sloboda, nepristrasnost itd. Nema smisla da biramo stranu. Zile se trpa da bude zzamenik moderatoru Zamislite da dobije vlast ?! Pa mislim da bi ovde bilo dosta restrikcija Pao bi server od muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bleki, jel onaj FZR 1000 zanimljiviji od Boldorke? ;D ;D Imam neki feeling da je mnogo zanimljiviji... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan osim trubacima koji su bili izbaceni iz takta (bukvalno) nakon sto su se ucentrirali iza FZR. Grin Uhhhh, ovo bi vredelo videti, pa nek ide zivot ;D ;D ;D ( ne spomenuh, momak sa chopper-om, nije krenuo sa nama) ...jer ima Hardtail 'vesanje' i klirens 2cm Naravno smrzli smo se Pa kad ste sav antifriz potrosili u vikendici dobijenom od oca mladozenje Znaci, sa mladozenjine strane ;D Salu na stranu, bas ste se lepo proveli i mnogo mi je drago zbog toga Valjda ce biti makar jos jedan pogodan vikend !? (moram da nabavim rukavice sa celim prstima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bleki, jel onaj FZR 1000 zanimljiviji od Boldorke? ;D ;D Imam neki feeling da je mnogo zanimljiviji... ;D Paaaa, obzirom da osetis krv kako ti se sliva u noge kad zavrnes gas do kraja, moglo bi se reci. ;D Ali je zato za normalnu voznju katastrofa, tezak na malim brzinama, i neudoban do OO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci tako a? mislite da bi sve propalo kad bih ja dobio vlast ??? neka neka, samo se vi smejte, videcemo na sledecim izborima, ima sve glasove da pokradem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bleki, jel onaj FZR 1000 zanimljiviji od Boldorke? ;D ;D Imam neki feeling da je mnogo zanimljiviji... ;D Paaaa, obzirom da osetis krv kako ti se sliva u noge kad zavrnes gas do kraja, moglo bi se reci. ;D Ali je zato za normalnu voznju katastrofa, tezak na malim brzinama, i neudoban do OO. Tebi su i poneki nejkedi neudobni, mogu misliti kako ti je bilo na R-u ;D Moracu da probam to cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan eee,ide zima,a ja i dalje na mopedu,dok ne dobijem artritis.nego,i ja jedva chekam te moto druzine.nego,chekam da me prihvate u jedan moto klub ne znam sto oklevaju?mozda im ne odgovaram...jbg kad se i tu biraju ljudi,ko za odbornike.ja ne trazim vlast kako kaze jedan mislilac:najveca je vlast vladati sobom.to bi bilo ovako uopshteno pravilo za sve baykerice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nego psoto si na cetri tocka a nekad na dva,pretpostavljam da ima mesta za kotlic na tom tvom sokocalu? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nego psoto si na cetri tocka a nekad na dva,pretpostavljam da ima mesta za kotlic na tom tvom sokocalu? :D Odlicna konstatacija kolega, mozda moze da stane i koji naramak drva?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Blackcat, ako mozes da izvedes ovo sto su Dzoks i Slayer predlozili, mislim da ispunjavas uslove za MC Wild Mangulice. Tebi su i poneki nejkedi neudobni, mogu misliti kako ti je bilo na R-u ;D Moracu da probam to cudo Klasican naked sa ravnim volanom nije problem, ali naked sa heblovima (jel se tako zove, dve rucke, kao na sportacima?), to mi vec ne lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Blackcat, ako mozes da izvedes ovo sto su Dzoks i Slayer predlozili, mislim da ispunjavas uslove za MC Wild Mangulice. Oma dobija boje i pocasno mesto u klubu ;D ;D ;D ;D to ja dodeljujem a ostali.......posto probaju kotlic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...