dzax 35 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco kinezi, sta ste se stisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.180 Ja bih ali nemam čime, a ne smem ni krv da dajem. Uživaj za mene ako ideš. pozzzz Ja ne volim ta globalna davanja, ja sam lepo otisao sa dragom,pre jedno 2 meseca u institut i tamo dao. kao i skoro svaki put pre toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco kinezi, sta ste se stisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.180 Ja bih ali nemam čime, a ne smem ni krv da dajem. Uživaj za mene ako ideš. pozzzz Sta je bilo Vlado? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dzaks pa nije to samo davanje krvi nego i defile kroz BG u kome nije lose ucestvovati, mozda nas i vide! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco kinezi, sta ste se stisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.180 Ja bih ali nemam čime, a ne smem ni krv da dajem. Uživaj za mene ako ideš. pozzzz Sta je bilo Vlado? Motor mi je na servisu. Pre svega jer menjam rezervoar i plastiku zbog havarije , a moram i veliki servis da uradim. Prešao sam skoro 10000. A što se krvi tiče ne mogu da dajem krv jer imam astmu. Još sam se naložio da idem barem da se provozam i krenem da odgovaram na temu i shvatim da mi je motor na servisu. Slepac! Lep provod momci ko ide! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,samo da vas pozdravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,samo da vas pozdravim. Ohohohoh PA TI SI ZIV?! :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,samo da vas pozdravim. Lepo od tebe, uzvracam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi niste trebali da propustite danaslnju voznju, bilo je extra.. e da, marko je imao malu nezgodu, pa je sad u kraljevu, tako da ako neko moze da ga kontaktira, da ga malo ohrabrimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi niste trebali da propustite danaslnju voznju, bilo je extra.. e da, marko je imao malu nezgodu, pa je sad u kraljevu, tako da ako neko moze da ga kontaktira, da ga malo ohrabrimo Kakvu nezgodu, sta bi, o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio krivinu u Rogaci, krenuo covek u oranje al' nais'o na jarak ;D Bez sale, neobelezena krivina, jaaako ostra, i nizbrdo, malkice veca brzina, kramponi i eto ti belaja. Slomio zglob leve sake, nije bas naivno. Ostalo odradila oprema. Odvezla ga hitna u Sopot, pa Urgentni u BG, pa KV. Sutra ga snimaju jos jednom, stavili su mu gips, do operacije. Bice izgleda i sipki... Hondu smo ostavili u dvoristu coveka koji zivi ispod krivine, oprema mu je kod jednog naseg clana. Motor nije u voznom stanju, trebacemo da smislimo neki nacin da ga doteramo za BG ili kv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali bice marko ok, jak je on kao traktor (honda) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Eee, jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan :o E Zile, al' si napisao onako kao usput. Ponadao sam se da mu se pokvario motor, ili da ga je spustio sa 10kmh, kao sto ima obicaj, ali se ovome nisam nadao, iako sam se zabrinuo. Nedaj se Marko! Lorde, one sto on ima na motoru su putne gume bez krampona, verovatno drze bolje nego ove na nasim motorima, mada to i nije bitno sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma, j**bes sad gume... Ja sam kriv za sve, na pumpi kod Kosmaja sam ga zezao na tu temu i eto, kao za inat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E do q***.Vazno da je on ok,jel zna neko kad ga pustaju kuci?Jel ima on kod sebe mobilni?Da mu pozelimo brz oporavak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti Markov broj na PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lord,sad mi je marko poslao odgovor.Kaze da jos putuje za Kraljevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E bre. Kako to da mu se desi. Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Markom, kao sto rekoste ide za Kv, a sutra ili ovih dana ce na operaciju. Veseo je i kaze da se malo uplasio i to, vec ce vam on to objasniti. Duvao je i nema alkohola, sto je za svaku pohvalu i od njega me ne iznenadjuje! Ide zima, oporavice nam se marko za sledecu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam s cuo sa Markom, mora da su mu dali nesto dobro protiv bolova. Malo sam ga zezao da trenira za kaskadera, ali da nece da prizna. Kaze morace da se raspita i poprica sa Zeljkom o automaticima, moglo bi malo da ga zeza kvacilo u neko naredno vreme. Svaka mu cast na pozitivnom duhu, ne bi covek rekao da mu se nesto deslo, zvuci veoma raspolozeno, a verovatno su za to najvise zasluzni drugari koji su ga nazvali da ga oraspoloze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, jel' smo Bajkeri il' smo p**cke ? Dobar je Marko, svaka mu cast na duhu ! A krivinu smo krstili, sad se zove Krivina Marka Traktoriste iliti Markova Krivina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto,u vikendici je bio Markov cosak a sad ima i krivinu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i evo mene, cena levog guvernala, levog nosaca retrovizora sa prekidacima i zadnjeg levog zmigavca 4.000 din u servisu u cupriji, kvalitetne gume na KeWe-u su odradile posao, ostaje mi samo da sredim zadnju levu plastiku ispod sedista, treba da se ofarba cudim se kako nije pukla? rezervoar isto netaknut. pozz (u krivini sam mislio da sam rosi, malo izbacio koleno i pao na njega :-\ , ostalo sam se samo malo ugruvao, zadnjica je amortizovala pad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nesicu, Speed-oliki, ili bolje da kazem YBR-oliki motori imaju katastrofalno ponasanje u krivinama, osetljivi su na svaku neravninu, vetar, kamencic, vradzbine i ko zna sta jos. Lelujaju i ne drze putanju kako valja, a tek sto vole da prokliznu ako se pretera. Treba ih voziti totalno po ps-u i penzionerski u krivinama, sa veoma umerenim obaranjem i bez qrcenja. Vec sam spominjao na forumu, na Qingqi-jevoj verziji sam sve to i osetio, uz proklizavanja sto prednjeg sto zadnjeg tocka, a vozio sam ga sasvim normalno, bez nekog posebnog divljanja, uostalom kao sto vozim svoj motor, kasnije malo neznije kada sam video "koliko je sati". Uglavnom na tom motoru sam proveo jedno 4 sata ukupno, a bilo je vise "uzbudjenja" nego sto sam imao na svom za dve sezone koliko ga vozim (naravno mislim na uzbudjenja zahvaljujuci motoru, a ne saobracajnim okolnostima). A moj motor je za krivine sasvim prosecan, pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...