Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi cizme a i pantalone sam kupio slika ce da bidne posle! Cizme 40 jevreja +200rsd postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan e pa druze Dzoks, posto si mi prepustio prvo mesto u off-ovanju, onda moram da naglasim da te necu vise prozivati za onaj ekser i za cuvanje balona na aeromitingu, a boga mi ni za divlje svinje i sto sta jos. naravno, to vazi samo za forum ;D e sad neka neko nesto doda, da ne off-ujemo samo Dzoks i ja u off-u... treba i drugima dati sansu da nesto kazu... i samo da se zna, nemojte da se za*ebavate sa cika Dzoksom, jer on nema lisice i ne hapsi, onda odmah puca iz njegovog golemog pistolja hahahahahhahhahahahhahahah i nemojte da off-ujete u drugim temama, nego samo u ovoj, inace ce drug Crni bajt da vam j*be sve po spisku sala, naravno Čika Džoksonije,najebo si ultra masivno! ...Mlogo si ti bre raspustio ovu ledinsku gušterčinu... Sta cu kad sam slab prema deci sa sela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi cizme a i pantalone sam kupio slika ce da bidne posle! Cizme 40 jevreja +200rsd postarina Aaaaaaaaa!!!!...Samo pederi nose vake čizmice! ;D ...Spremio se majstor za paradu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako li sam znao da cesh to da kazesh @Dzoks Ovde ni uniforma ni pistolji ne vrede. Rovove on treba da kopa mesec dana, pa kad pita jel ima josh onda je dobar. @Zoltan Dobre kaubojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan eve i pantole teske svega 2,5kg Kume stavi sliku tvojih pantola pa da vidimo ko ce di na paradu! ;D Moz da snimas one SM filmove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta cemo za voznje bre niko da kaze idem il ne idem, i kad ce vishe da se uvedu rubrike tipa "On trazi nju", "Ona trazi njega" i "Ona trazi nju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još da pribavi uz ćizmice i adekvatno prometalo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan eve i pantole teske svega 2,5kg Kume stavi sliku tvojih pantola pa da vidimo ko ce di na paradu! ;D Moz da snimas one SM filmove Eve ti kume,pa nek crkneš od muke!...Moje su još pederskije! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Eve ti kume,pa nek crkneš od muke!...Moje su još pederskije! :-* Nisu, tvoje su zenske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ebes pantalone kad nemas mesta gde da metnes sekirce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi cizme a i pantalone sam kupio slika ce da bidne posle! Cizme 40 jevreja +200rsd postarina Nisu lose ali se meni naj vise svidjaju ove. http://www.louis.de/_30161ecdb529129afe716e79ecb0c061b4/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=13&anzeige=0&artnr_gr=202055 Jeste da su malo skuplje ali su bile na akciji za oko 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan eve i pantole teske svega 2,5kg Kume stavi sliku tvojih pantola pa da vidimo ko ce di na paradu! ;D Moz da snimas one SM filmove Eve ti kume,pa nek crkneš od muke!...Moje su još pederskije! :-* Jesu li i ove pantalone iz louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan moje nisu, kupio ovde sa sajta iz oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Eve ti kume,pa nek crkneš od muke!...Moje su još pederskije! :-* Nisu, tvoje su zenske Lepo napredujete, videcemo koji od vas dvojice ce pre da kompletira outfit. A za ove sto voze endurce, ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan moje nisu, kupio ovde sa sajta iz oglasa Mislim da sam ih video u oglasima. Mislio sam na ove "zenske" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se opasno zastranilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce kumovi da se uhvate za ruke pa na paradu zajedno, u koznim pantalonama a zika ce da trci za njima i da pita ko je tata a ko mama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa druze Dzoks, posto si mi prepustio prvo mesto u off-ovanju, onda moram da naglasim da te necu vise prozivati za onaj ekser i za cuvanje balona na aeromitingu, a boga mi ni za divlje svinje i sto sta jos. naravno, to vazi samo za forum ;D e sad neka neko nesto doda, da ne off-ujemo samo Dzoks i ja u off-u... treba i drugima dati sansu da nesto kazu... i samo da se zna, nemojte da se za*ebavate sa cika Dzoksom, jer on nema lisice i ne hapsi, onda odmah puca iz njegovog golemog pistolja hahahahahhahhahahahhahahah i nemojte da off-ujete u drugim temama, nego samo u ovoj, inace ce drug Crni bajt da vam j*be sve po spisku sala, naravno Čika Džoksonije,najebo si ultra masivno! ...Mlogo si ti bre raspustio ovu ledinsku gušterčinu... Sta cu kad sam slab prema deci sa sela hahahahha, kaze cika dzoks iz temerina hahhahahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco kinezi, sta ste se stisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zikoooooooooooooooooooooooooo nema te, brinem se...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg, zar ne vidis da tugujem, skroz si me zaj*bao :-[ :-[ :-[ sad kad ti ne ides sa nama, nemam koga da prozivam... tuga, cemer, jad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg, zar ne vidis da tugujem, skroz si me zaj*bao :-[ :-[ :-[ sad kad ti ne ides sa nama, nemam koga da prozivam... tuga, cemer, jad... Spremi se spremi bice dana....sad vezbaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, ovo neki sklekovi u najavi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ahhahahahahah, hocu, ne brini... ma pusti ga lorde, dzoks voli malo da glumi autoritet hahahahahhahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco kinezi, sta ste se stisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.180 Ja bih ali nemam čime, a ne smem ni krv da dajem. Uživaj za mene ako ideš. pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...