Zo_lee 64 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. i ja sam o ovome razkmisljao, mada mislim da ima da se kupi gotovo ali nisam siguran... Ima dosta slika motora na kojima ima nosac, evo ja sam montirao jedan na svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. i ja sam o ovome razkmisljao, mada mislim da ima da se kupi gotovo ali nisam siguran... Ima dosta slika motora na kojima ima nosac, evo ja sam montirao jedan na svoj motor. Ala si objasnio coveku.... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. i ja sam o ovome razkmisljao, mada mislim da ima da se kupi gotovo ali nisam siguran... Ima dosta slika motora na kojima ima nosac, evo ja sam montirao jedan na svoj motor. Ala si objasnio coveku.... :D :D Ma, razumece on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam pogledao. Ja bih bas tako ocu da napravim. Jesi li to pravio ili si kupio gotovo? Koliko je iskostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce drugo da peru nego kineza, pa da vas cujem sad kako se zalite na vibracije. A neki bi i na Japance da predju, ccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nju ne bih smeo voziti na mom....(motoru naravno) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jadan motor, al ga jasu bre. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde nam je Anton ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde nam je Anton ?! Pa,valjda u Krnjaci...Sex n' drugs and Rock n' Roll... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde nam je Anton ?! Pa,valjda u Krnjaci...s*x n' drugs and Rock n' Roll... ;D ;D ;D Pa gde si blaj?! jel pakujes kofere?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde nam je Anton ?! Pa,valjda u Krnjaci...s*x n' drugs and Rock n' Roll... ;D ;D ;D Pa gde si blaj?! jel pakujes kofere?! Blaj zapakovan i ubisagovan odavno ;D...Samo u subotu sobajle da zajasem magarca i pravac HN... Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jadan motor, al ga jasu bre. ;D Pa stvarno, nadam se da su mu amortizeri podeseni na "hard". Ljudi gde nam je Anton ?! Pa,valjda u Krnjaci...s*x n' drugs and Rock n' Roll... ;D ;D ;D A ima i ona domaca: Punk seks i alkohol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde nam je Anton ?! Pa,valjda u Krnjaci...s*x n' drugs and Rock n' Roll... ;D ;D ;D Pa gde si blaj?! jel pakujes kofere?! Blaj zapakovan i ubisagovan odavno ;D...Samo u subotu sobajle da zajasem magarca i pravac HN... Poz. Bando Manguličarska, Moja malenkost spremna,kao i tranzistorče s pomoćnim motorom... Samo još da sabajle sipam benzina za do Bosne, pa se nadam da ću Vas predveče pozdraviti iz Herceg Novog... Ja sad odoh na spavanje... ...A mama i tata odoše na turneju po komšiluku, da im ONI stručno objasne da nisam baš sasvim normalan, i da što se toga tiče pomaže samo format mozga... ;D Pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put i ne preteruj sa tranzistorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan sretan put i slike da doneses Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, pozdravi kuma i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i da posaljes slike. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Zeljko, i kad stignes obavezno nadji neki internet da se javis i posaljes koju slicici. I naravno pozdravi Zoltana u ime bande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i neka ti je vetar u ledja a Boze zdravlja, eto i mene dole za 7 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i samo lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i pazi na bosanske udavache a crnogorske izbegavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu ovde poruku da je ne ponavljam po ostalim temama. Blajbinger (Zeljko) juce je uspesno stigao sa svojim tranzistorom do Odredista , javljao se usput na svakih par sati i bez ijednog problema je stigao. Negde oko 21sat se javio da pije pivo sa kumom sve vas je mnogo pozdravio a rekao je da ce da vidi da nadje neki internet kafe da se javi i da postavi neke slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Cekamo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...