dragonfly 5 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da sestra mora da srusi sve rekorde ajde majstori ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Draga moja kineska braco...bila 3 dana u Italiji sa svojim Zongom,izdrzao svu tu kilomertazu bez problema...pa nek neko kaze da nasi kinezi ne valjaju ;D,pozz svima! Svaka cast na voznji, jos jednom dokazano da nije vazan ni motor ni kubikaza, nego duh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto da vidite da i mi nesto radimo,Black i ja majstorisemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И? Јесте ли машину озупчили како треба? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno,samo nemam leptire da nastelujemo ventile tako da cu verovatno da trazim majstora da mi to namesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se pohvalim i pozalim. Konacno sam polozio za A kategoriju. Sutra uzimam potvrdu i idem u sup. A sad i da se pozalim. Isao sam u Pirot skuterom i u povratku ga vozim konstantno 2/3 gasa. Od jednom motor momentalno staje, smanjim gas i on nekako nastavlja da radi ali secka, dam jaci gas on staje i gasi se. Probam da ga upalim i on nista. Na svu nesrecu ispod sedista sam imao samo naocare za sunce, znaci onaj osnovni komplet ostao kuci. Bio sam na izlazu iz grada i nigde majstora ne mogu da nadjem. Pozovem prijatelja kombijem i dovezemo motor. Prvo sam pogledao svecicu. Sva je mokra i merise na benzin. Vratim je, skinem filter za vazduh i probam kad on upali skoro iz prve. Karburator je sa unutrasnje strane bio sav mokar. Mozda ce na vecinu biti smesno ali sta sam ja pre toga uradio. Motor je imao pre toga preslabu smesu. Nisam znao kako da je povecam(i sad ne znam) a i ne volim da cackam karburator jer za to nisam strucan pa sam jednu od onih 4 rupa na ulazu u filter vazduha zalepio silikonom. Vozio sam ga par nedelja, na punom gasu nije seckao do danas. sad cu jos malo da ga procackam. Posle podne mi dolazi potencijalni kupac da pogleda motor. Da ga skarabudzim da lepo ide pa ako njemu posle pravi problem neka sredjuje karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su simptomi pregrejanosti, madaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su simptomi pregrejanosti, madaaaa Tebi su svi simptomi da je motor pregrejan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E, jel neko znaoonako ugrubo da mi objasni kako se zateze lanac od bregaste?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno,samo nemam leptire da nastelujemo ventile tako da cu verovatno da trazim majstora da mi to namesti. Ако је само то проблем, пазарите их на бувљаку – јефтина је то ствар, јефтинија него мајстор. Nisam znao kako da je povecam(i sad ne znam) a i ne volim da cackam karburator jer za to nisam strucan Стари савет, када су владали двотакташи: постави моторче на централни штендер, и на загрејаној машини која ради на леру, завијај шрафић за подешавање смеше на карбу. Када достигне највеће обртаје (најсиромашнија смеша), одви шрафић за пола круга (обогаћујеш смешу) и требало би да буде добро. E, jel neko znaoonako ugrubo da mi objasni kako se zateze lanac od bregaste?! Угрубо: са два виласта кључа 13. Не верујем да Ћинлун има самоподешавајући шпанер. Ако имаш онај каталохг резервних делова са оним илустрацијама, верујем да ће и сам провалити шта и како треба да се ради, само је питање колико треба да се то уради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prvo kakav je. Na QM znam da je automatski, na Princu obican, ne znam za Kinroad. To vidis po izgledu srafa sa zadnjeg dela bloka, ako je obican, onda je automatski, i sluzi da drzi spaner & zapusi rupu, a ako je matica preko navoja (bar tako mislim, nek proveri Slayer), onda se spanuje. Uglavnom, standard sraf sa obicnom glavom = automatski, drugaciji sraf = nije automatski. Takodje se vidi kada se skine poklopac glave da li je automatski ili ne. E sad sto se tice spanovanja, spanuje se na taj sraf, a kako da znas da li je naspanovan dobro ili ne - pojma nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge Ne ide to kao na cvajama, drugacije je mnogo, bar sto se tice tog skutera. Угрубо: са два виласта кључа 13. ? @ Bogda Vezano za pricu o smesi i silikonu. Nisi ti normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge Ne ide to kao na cvajama, drugacije je mnogo, bar sto se tice tog skutera. Угрубо: са два виласта кључа 13. ? @ Bogda Vezano za pricu o smesi i silikonu. Nisi ti normalan. He he. Pa morao sam nekako da se snadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge Ne ide to kao na cvajama, drugacije je mnogo, bar sto se tice tog skutera. Угрубо: са два виласта кључа 13. ? @ Bogda Vezano za pricu o smesi i silikonu. Nisi ti normalan. He he. Pa morao sam nekako da se snadjem Ti si se bas snasao... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su simptomi pregrejanosti, madaaaa Tebi su svi simptomi da je motor pregrejan ;D ;D ;D To je glavni problem motora danasnjice :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @DzokS Kao sto je rekao Black ako imas obican posle ti je automatsko sve ako imas maticu pa jedan kao vijak onda malo otpustis maticu i klestima dotegnes koliko mislis da treba taj vijak,a u kom smeru cuces kad zaverglas motor malo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari zna li neko jel se placa ekoloska taksa za motore kad se ulazi u crnu goru i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan drugari zna li neko jel se placa ekoloska taksa za motore kad se ulazi u crnu goru i koliko kosta? Mislim da motori ne placaju, samo kola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto sitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam verovao do danas da koka-kola može da služi i za nešto drugo osim za piće. Ranije sam slušao priče kako se hromirani delovi extra ispoliraju sa koka-kolom. Danas sam to i probao, i vrlo sam zadovoljan efektom koka-kole ;D. Od pomoćnih stvari mi je trebala magična krpa(može i neka slična), filc (skinuo sa sundjera) i koka-kola.Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Nisam verovao do danas da koka-kola može da služi i za nešto drugo osim za piće. Ranije sam slušao priče kako se hromirani delovi extra ispoliraju sa koka-kolom. Danas sam to i probao, i vrlo sam zadovoljan efektom koka-kole ;D. Od pomoćnih stvari mi je trebala magična krpa(može i neka slična), filc (skinuo sa sundjera) i koka-kola.Evo i slika. prijatelju jos bolji i jeftiniji efekat za niklovane delove imaju stare novine tipa blic, novosti, kurir (sta se kome nadje pod rukom od ovoga) bitno je da samo papir bude kao od ovih novina (ne zme da bude masni papir), dovoljno samo da se pofajta vodom (vrlo malo, znaci ne treba mnogo vode) deo koji treba da se ocisti i da se sa novinama preko pofajtanog dela trlja, efekat je ekstra (probao sam ja na mom motoru)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari zna li neko jel se placa ekoloska taksa za motore kad se ulazi u crnu goru i koliko kosta? Mislim da motori ne placaju, samo kola... i ja sam to negde cuo ali reko' hajde opet da pitam... u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. i ja sam o ovome razkmisljao, mada mislim da ima da se kupi gotovo ali nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...