Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nelice bre, ja te svugde hvalio kako si fina, smerna i nežna a ti se gađaš sa tak'im imenicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nelice bre, ja te svugde hvalio kako si fina, smerna i nežna a ti se gađaš sa tak'im imenicama Ništa ti nisi pogrešio direktore...ja i jesam takva ali znaš mene i moje forumsko ponašanje ...negde moram da istresem bes... ...zamisli ti ovo...pustim Pecu sinoć da se igra sa drugom decom i zaglavio čovek do ko zna kada....ja se družila sa veš mašinom ...Nećeš ti Peco skoro videti kafanu Jebi ga...neće niko da priča o sexu, fudbalu, politici, tenisu, plivanju...sve one divne teme, koje ja pratim...samo motori i Balašević...i onda ja moram da budem frustrirana kuraac Ovo mi se đasvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to "kriza srednjih godina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treba njemu čvrsta ruka, a ne da se švrćka po nahođenju ;D Ma samo načni temu o ovim tvojim interesovanjima, sigurno će biti pacijenata za pričkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to "kriza srednjih godina" Jok bre... Treba njemu čvrsta ruka, a ne da se švrćka po nahođenju ;D Ma samo načni temu o ovim tvojim interesovanjima, sigurno će biti pacijenata za pričkanje Nemam sada inspiraciju ali kad zabodem onako luda jednom iz noćne smene....biće svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuku... Bolje da te ne upoznaju tak'u ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kako tvoj Partizan, jesenji prvak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kuku... Bolje da te ne upoznaju tak'u ;D Takvu baš trebaju da me upoznaju Sexa i grada nikad dosta Nego, kako tvoj Partizan, jesenji prvak ;D Nemoj me molim te ...a vidim kokošinjac vam je još uvek na mestu...ček samo da se sastavimo sa upravom...e za kaznu, evo ti baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pola slike mi se sviđa, pola jok ;D Mogla biH da postaviš sličke sa tvog štrc-mrc stadiona - Nela u akciji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pola slike mi se sviđa, pola jok ;D Mogla biH da postaviš sličke sa tvog štrc-mrc stadiona - Nela u akciji ;D Ovde ste dobili na prevaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xixi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...zamisli ti ovo...pustim Pecu sinoć da se igra sa drugom decom i zaglavio čovek do ko zna kada....ja se družila sa veš mašinom ...Nećeš ti Peco skoro videti kafanu Uh bas se zaglavilo sinoc. Najgori sam od sve dece! Ja ovde kao stalno nesto proseravam macho fazone,kad jutros imam sta da vidim ??? Kanda sam nahebao :o Uf,i nemojte nikad da mesate piva 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Never bre ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg,kad je nestalo prvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg,kad je nestalo prvog Došao mi žmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7159 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U bre Peco, pa kako da ti se to desi? Ti obicno bezis od piva, kafane i druzenja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U bre Peco, pa kako da ti se to desi? Ti obicno bezis od piva, kafane i druzenja :D E što je pio, pio je, za druženje ćemo da vidimo...sad je oženjen čovek Menjala sam smenu za večeras...neka misli da radim...da vidim gde će on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U bre Peco, pa kako da ti se to desi? Ti obicno bezis od piva, kafane i druzenja :D E što je pio, pio je, za druženje ćemo da vidimo...sad je oženjen čovek Menjala sam smenu za večeras...neka misli da radim...da vidim gde će on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7159 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U, dotle doslo? R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan ebiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas nesto slabo razumem,pisem po inerciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne razumes, neko je nahebao...nek kaze sam ko je... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne razumes, neko je nahebao...nek kaze sam ko je... ;D ;D ;D Ja? Mislim cemu to vodi,zurke,zezanje,alkohol,ribe.... Mora covek jednom da se skrasi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne razumes, neko je nahebao...nek kaze sam ko je... ;D ;D ;D Ja? Mislim cemu to vodi,zurke,zezanje,alkohol,ribe.... Mora covek jednom da se skrasi ;D ;D Sad sam zbunjen ??? Jel ti to nesto objavljujes i najavljujes? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti da budes zbunjen prijatelju,ovde ima mnogo ludih! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...