Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zamolicu moderadora-imperatora da link ovog odgovora postavi ili celu temu premesti tamo gde treba! Posto mi moramo da jedemo i kada se ne vozimo a jesti sam nije lepo, jos ako neko od prijatelja dodje i donese salatu sve se slozi kao u bajci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan hahaha jao jao zille PECHEN SI!!!! dobro dajte da odredimo datum svadbe. haha Nego, kad ce njih dvoje da se upoznaDu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se vidi da je i jeo!!! a i lepo je vospitan pa je i tursiju dono! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan slike ovdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu!!!...Vi'te ljubomornog mene na ovuj sličku...Žile mi obrazlaže kako je njegov mnoooogo jači nego moj!!??...Duks. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahhahahahhhahha, jaoooooo kako sam se slatko nasmejao ;D ;D ;D zoli (tastu) fala vi na jedenje i pijenje ljudi ce da pomisle da ja idem i jedem po tudjim kucama... a tursija je neizostavna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan A cek malo,to si prvo hteo da proveris Ziletove manire za stolom i detaljno da ispitas dal je on ili nije za tvoju cerku.Jesam li u pravu ili nisam? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve si u pravu...A vi sad ostali samo ispravljajte tudje krive Drine i smarajte svoje sive moždane mase u NAŠEM off-topicu... Nosite se bre negde drugde i pravite sebi temu "Politika kurva nauka" ili "Ne razumeš ti to,sad ću ja tebi sve lepo da objasnim"... Pa se onda malo tamo...Ma jebo vas ko vas sastavio! ;D ;D ;D Masivni pozdravić! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahhahahahhhahha, jaoooooo kako sam se slatko nasmejao ;D ;D ;D zoli (tastu) fala vi na jedenje i pijenje ljudi ce da pomisle da ja idem i jedem po tudjim kucama... a tursija je neizostavna Jedeš bre samo tako!...Kolki si,na mečku si se napravio,a taj tvoj Princić od 125 mrava jednog dana neće moći da te iznese! ;D Al dobro,de,da ne zakeramo...Cepaš trupce na ćaćkalice,za goldanu medalju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu sto vam ova klopa lepo izgledalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Oni su vecerali deo od praseta,ja vrucu gibanicu a vi,sta ste vi lepo ruckili? ;DKad je off nek je bar ukusan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oni su vecerali deo od praseta,ja vrucu gibanicu a vi,sta ste vi lepo ruckili? ;DKad je off nek je bar ukusan uuuuuuuuuuu, gibanica...mmmmmmmmm jos stavis malo ajvara i cvaraka.... ne smem ni da pomislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se najeo masnih ustipaka kombinovanim,sa Ziletovim ljutim cepanim ajvarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ja hranim ceo podforum ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Marko ne bali kao da nisi bio pozvan i dok se spremalo, ce ljudi da kazu da smo neke stipse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudine, ostavljam vas da pricate o hrani, koja je uvek ukusna, a ja odoh da zajesem mogare, pa koji krug po belom nam gradu, ne mogu vise da sedim u kuci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zille sacekaj 22h da pocne druga tarifa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mada ne podrzavam TV, Zile sedi kuci i ne izlazi napolje ako ne moras! Nije bas neko vreme za uzivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sisao sa fruske gore, igrala se deca rata po mraku ;D Nego kakoste vi ? (ko prica o hrani cuci u cosku na caurama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ce biti najproduktivnija zima ikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan to ce da vidimo na prolece!!! ko gura kolica taj je i radio il se oblacio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Marko ne bali kao da nisi bio pozvan i dok se spremalo, ce ljudi da kazu da smo neke stipse! Ma jes si to sto kazes, al jbg kad nisam mogo dodjem. Radim ko crnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ce biti najproduktivnija zima ikad Samo napred ! ;D ;D ;D ;D Onda da ocekujemo prinovu od Milojka i Tebe i da udamo Zoltanovu cerku a u isto vreme da ozenimo naseg Zileta...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako, prvo post. Radicu sve samo da ispostim sta treba. Tj. sve moguce fizicke poslove hahah . A posle toga, zna se. I taj deo ce biti produktivan al ne onako kako si ti napisao. bez bre, ja ovako neodgovorna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako, prvo post. Radicu sve samo da ispostim sta treba. Tj. sve moguce fizicke poslove hahah . A posle toga, zna se. I taj deo ce biti produktivan al ne onako kako si ti napisao. bez bre, ja ovako neodgovorna... Vreme je da sazris i da odrastes mali veseljace.........prinova je najbolji izbor za vas....... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...