Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 15, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se rado vozikala ali mi je frka bez dozvole! Ali zato mi je polaganje u petak i nadam se da ce biti lepo vreme pa da se vozam ceo dan! Bicu na poligonu u 45 bloku u 7 ujutru. Posle polaganja idem dok se ne istrosi rezervoar :P:P Znash da sam u istoj situaciji ali ne mogu da izdrzim.... U sredu ce biti 19 c a imam slobodan dan tesko da cju izdrzati da se ne vozim Sta onda da ti kazem? Stavi za svaki slucaj jednu crvenu u dzep i provozaj se i za mene! A ja cu docekati nekako taj petak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se svim clanovima koji su bili danas kod nas i pomogli oko ovog i onog Gulas bio na nivoJu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, sto prodajes motor? ??? Uzimas nesto vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste i danas bili vredni.... Lepo iskorishcjen vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zika se siroma bas naradio za ovaj vikend :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan I danas ste akcijali?Ako,ako valja se.Kakve su kobaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 15, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A kakvi su cvarci? O tome se ne prica,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi kako je Marsal mesao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I jopet gostoprimstvo i zajebancija na nivoJu!...I vozaca,i spavaca,i mesaj maco...Ma,svasta nesto!...Lepo ispunjen dan da nije ni bilo vremena za dokumentovanje. I naravno Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zika se siroma bas naradio za ovaj vikend :D :D hahahahhahhahha, nemoj tako, danas bas i nisam nesto radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste mi proveli i danasnji dan. Fino fino A Marko, jel' spavao i na putu nazad? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 15, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste mi proveli i danasnji dan. Fino fino A Marko, jel' spavao i na putu nazad? ;D Vozio nije sigurno! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaa! Akcijašili ste, a niste zvali? C,c,c,c,c .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta ko da zove? To se ide k'o na slavu ;D ;D Pa pricalo se o topljenju cvaraka juce, na sastanku... Kako si propustio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Još iz školskih dana sam bio poznat po tome da nisam pazio na času ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno,kao sto sam i ocekivao.Normalni ljudi,drugarstvo,zajebancija,nema da fali. Dzax je pokazao da je odlican domacin( moze da se zeni )! Steta sto nisam video Antona,Vladu,Foresta...da ne nabrajam,ali bice prilika i za to. Devojke su pomalo baratale sa drvima,dok smo mi prebrojavali kubne centimetre nasih motora :-[,nadam se da oprastaju,nismo mi krivi sto smo takvi,bice bolje Ajd,uzdravlje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, sto prodajes motor? ??? Uzimas nesto vece? To su zelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je preminuo Gospodin i Njegova Svetost,Patrijarh Pavle. Svaka izrečena iz usti Njegovih,Njemu na čast,a nama upamet... Slava Mu bila najdugovečnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, sto prodajes motor? ??? Uzimas nesto vece? To su zelje Ja da imam pare, pored BMW-a bi bio ovaj motor http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40076.0 vise nego pristupacan i vise nego jeftin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 15, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, sto prodajes motor? ??? Uzimas nesto vece? To su zelje Ja da imam pare, pored BMW-a bi bio ovaj motor http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40076.0 vise nego pristupacan i vise nego jeftin To sam i ja otsmekala! Da nisam kupila ovog qingqia kupila bi ovako nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta se przite, przenice... Jeste jako povoljno ali je jos uvek 125ccm. Nista ispod 200, iz mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratio Anton, popismo kafu u prostorijama, on, Wolflord, Slayer i Prebo_Gromovi. P.S. Obratite paznju na ime slike iz poslednje Blajbijeve poruke. P.P.S. Sta kazete za novi potpis. Dao sam ti predlog za potpis... I Got the Power! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Virago je jako povoljan, ruzici bi fino stajao, tek je malo krupniji od ruzicine stare ponike sa viljuskom. Mada moram priznati, kad sam parkirao porednjega QM mi je izgledao ko Harley, steta sto nisam imao cime da uslikam, sa tom slikom otis'o bi za 3 dana. Dao sam ti predlog za potpis... I Got the Power! ;D ;D Jes, al koliko bi ljudi ukapiralo zajebanciju? 12? 36?, a na to jedno 400 zli admini tema. P.S. @Jager Pa zar si i ti zalepio flaster, jebemliga nisam u toku, nit me to zanima nesto, pa su iz moje tacke gledista ljudi sa flasterima gube individualnost i stapaju se u jedan deo mase istomisljenika, jer je upravo avatar jedan vid individualnosti koji mozda nesto govori o tebi, a posebno i zbog citanja tema gde ucestvuje vise flastera, pa nekako i prestanes da gledas jer dosadi da skreces pogled i citas ime, a zbog istih slika i gubis tok ko je sta napisao, nego grupno citas poruke od flasterasa. Kontam nesto da vecina ili nema pojma, ili nije u toku ili ih interesuje, a onom kome je upuceno da ga zabole. Mislim mozda i gresim, ali eto tako nesto skontah. Uglavnom, bolje je da sa avatarom ostanes individua, a u potpisu ukazes na svoja gurmanska, seksualna, religijska, ili kakva vec opredeljenja & simboliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nema kotlica bez radne akcije, i to zesce. Inace ima da se podgojimo pa nas da bace na rostilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nema kotlica bez radne akcije, i to zesce. Inace ima da se podgojimo pa nas da bace na rostilj... lepo je PR rekao (rekla) da treba da se organizuju neke sportske manifestacije, da malo smrsamo... u to ime, neka se organizuju Zimske Igre Mangulica tj ZIM (A), ali naravno, tek kada prodju slave i padne sneeeeeeeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...