Blackbite 7 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Ruzice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @blajbinger e...da je ovolika ja bi pravio 32-ojke i 64-tvorke ove nashe su 2x manje :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @blajbinger e...da je ovolika ja bi pravio 32-ojke i 64-tvorke ove nashe su 2x manje :o pa normalno da su manje jer se kod nas vozi spoljni krug, a ne unutra kao na slici... mislim, bar smo mi na polaganju vozili spolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio unutrasnji krug osmice koja je jedno 30% manja od ove sa slike. Uglavnom treba ti motor ne duzi od 2m, sa anslagom od 40-45%. Sa kineskim kruzerima nema teorija da uradis, sve i da drzis volan do kraja sve vreme, sto je nemoguce zbog ravnoteze. A i sam motor mora da bude dobro izbalansiran da bi odrzao ravnotezu , jer cesto i sa motorom sa velikim anslagom doteras volan do kraja, ako samo malo pre toga smanjis ugao, da bi mogao da iskorigujes. Takodje je bilo zanimljivo, sto je osmica pod blagim nagibom, pa motor mora da je dobro zagrejan da se ne bi ugasio na ler gasu, a sve iznad ler gasa je prebrzo jer je nemoguce tako brzo promeniti pravac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan unutrasnji? auuuuu, eto koliko vaze ista pravila za sve. ja sam vozio spoljni krug i to nije bila osmica, nego 2 jajeta, a posto smo vozili spolja, drugu problem nam je bila bandera na 40cm od linije i trotoar na drugom kraju osmice... ali sve se da napraviti, samo da se malo snadjes ;D ja sam radio na princu i polozio iz prve, ali sam hvatao momenta kad je pandur gledao ovog sto je radio poligon za b kategoriju, pa sam spustio nogu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam protero osmicu dva puta na kineskom kruzeru i to na zadnjem tocku instruktor i onaj pandur mi cestitali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam protero osmicu dva puta na kineskom kruzeru i to na zadnjem tocku instruktor i onaj pandur mi cestitali eh kako je lako kad si svemoguc kao Dzoks ;D ;D ;D a za sve ostale obicne smrtnike koji nisu kao Dzoks, vazi izreka "mito je iz raja izasao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam protero osmicu dva puta na kineskom kruzeru i to na zadnjem tocku instruktor i onaj pandur mi cestitali ...I ja sam...Al' helikopter...Sas sve luping...U četvrtoj,na zadnjoj elisi... ...A u medjuvremenu izilazio do prednje da pritegnem šrafče s okastu trinesticu,pošto je malo olabavilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proterao osmicu na tri tockica.Ko pogodi kako ima pice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan unutrasnji? auuuuu, eto koliko vaze ista pravila za sve. ja sam vozio spoljni krug i to nije bila osmica, nego 2 jajeta, a posto smo vozili spolja, drugu problem nam je bila bandera na 40cm od linije i trotoar na drugom kraju osmice... ali sve se da napraviti, samo da se malo snadjes ;D ja sam radio na princu i polozio iz prve, ali sam hvatao momenta kad je pandur gledao ovog sto je radio poligon za b kategoriju, pa sam spustio nogu ;D ;D ;D Ovde je offroad oko osmice, oko nje nije asfaltirano sa svih strana, pa spoljnu ne bi mogao ni da hoces. Motorom iz autoskole i nije velika frka, jer je mali i bas lako vozi, mada uglavnom na osmici ljudi padaju koliko sam video, jbg ja se i navozah pre polaganja pa sam sve odradio iz prve. Ma, sve zavisi od mesta do mesta, npr. vi vadite L tablice i placate za nju ne bas malo, a mene je obuka sa njihovim motorom izasla kao sto bi bila L tablica (ustvari i manje, kao clana moto kluba). Ja sam proterao osmicu na tri tockica.Ko pogodi kako ima pice Vespa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proterao osmicu na tri tockica.Ko pogodi kako ima pice Ma ne pogadjam ništa! ...Odo' da izobrnem jedan krugić. Masivni poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Bite imas ceps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da se hvalim ( ali hocju ;D ;D ;D ) ja sam uspeo bez problema sa Princom da uradim 16 8x2 kruga i to josh bolje nego dva lika jedan sa transalpom a drugi sa pegazom Ali sam zato dve nedelje vozio ko manijak po svim osmicama od Zarkova do Nbgd-a Fora je ucji pod jachim gasom pa ga oboriti do padanja i onda opet jachi gas za chupanje i tako...xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da se hvalim ( ali hocju ;D ;D ;D ) ja sam uspeo bez problema sa Princom da uradim 16 8x2 kruga i to josh bolje nego dva lika jedan sa transalpom a drugi sa pegazom Ali sam zato dve nedelje vozio ko manijak po svim osmicama od Zarkova do Nbgd-a Fora je ucji pod jachim gasom pa ga oboriti do padanja i onda opet jachi gas za chupanje i tako...xexexe Zvacemo mi tebe da probas ovaj nas poligon, pa onda stvarno da imas za sta da se hvalis. A eto kad smo povezali pice uz osmice, ako uspes sa Princom, imas pice, a ako ne, neko ce imati jos jedno. Tako je Bite imas ceps Ura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moram da popijem picje pa da onda krivudam po osmici ili prvo da krivudam pa onda picje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo osmica pa onda pice... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Zille i ja idemo sutra da se vozikamo ,pa ako je neko zainteresovan.. u 14:00 na poligonu u 45 bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 12, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. A sto ce osmice tice to nije problem. uradim je bez problema samo mi treba malo veci krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 12, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Ružice i da tako brzo položiš i praktični deo i onda.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rozi, ja sam ti cestitao jos jutros ali evo i ovde da ponovim - Alal ti tockovi Verujemo u tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alo? sta je ovo niko nije ustao jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polagao sa T14. Vrlo lagan motor. Boi mi je problem dok se naviknem na njega , menjac, gas i kocnice (nema prednju). Nije bas zgodno da predjete na motor koji je 3-4 puta laksi od onog koji vozite. Sa Princom na tom poligonu gde sam polagao nema sanse da se odradi osmica. Kad ga do kraja smotam i navalim na stranu ne moze da se zadrzi u krugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan haha probao sam ja samo da ga guram skroz smotanog po krugu i nece, ali kad ga malo zaletim pa na kvaciloXnagib uradio sam po unutrasnjoj liniji, ali cim dodam gas prednji se pomera par cm! A ima na jednom poligonu bas mala neka osmica, moracu da probam biciklom da smotam po njoj, ali tesko. po slobodnoj proceni krug je mozda i manji od motora, znavi nekih ~ 2m. ovde gde sam polagao je osmica sirine one trake za prednju zaustavnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polagao sa T14. Vrlo lagan motor. ;D I ja polazem na T14... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Danashnje cruisiranje po NBGD-u zavrsheno uspeshno ;D ;D ;D Danas su tri Princa krstarila a gde ste vi ostali bili ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...