DzOkS 1174 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste ljudi? Sta ima novo? Dzoks,kako te sluzi masina? Danas mora da je neki svetac ;D ;D De si Ivane kuco stara..... jel pripremas polako teren za mart? ;D ;D BMW Sluzi kao pravi nemac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam,prijatelju,nisam nikog zaboravio.Za mart cemo nesto izboksovati,moracu da se vidim sa Blazom,ali jos je rano,o tom,potom. Drago mi je za BMW,kao sto ti rekoh,ta se masina daleko "cuje",bilo i ostace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hocjemo mi da se pridruzimo akciji Deda mrazova ( ako je bude bilo) kao predstavnici kineza ili cjemo mi da napravimo nashu za kinesku novu godinu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan e to za novaka bi bilo super!ideja extra.onako,srpsko -kineska zurka:)sad je potrebna jedna inicijalna kapisla da predlozi gde i koliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Alexa položićeš drugi put. Jbg Najgore od svega je što ne bih mogao da ti dam motor jer sam u karantinu do utorka minimum! Zakačilo me nešto opako! Kažu angina! Za deda-mrazove bi bilo extra samo ako bude suvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Alexa, ne kloni duhom Polozices, budi bez brige Ja sam polozio iz drugog puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e to za novaka bi bilo super!ideja extra.onako,srpsko -kineska zurka:)sad je potrebna jedna inicijalna kapisla da predlozi gde i koliko... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42777.240 evo ih deda mrazovi pa se vi pridruzite ako mozete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Svim kolegama cestitam jubilarnu 100-tu stranicu!!!! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Svim kolegama cestitam jubilarnu 100-tu stranicu!!!! :D :D :D Hvala! Vidis kako sam znao kad da se vratim na bjb. Cestitam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan STOTA strana? Au! Eeee, svaka vam dala po 100 EUR... Od toga možete i bokal vode, a i pi.ke da kupite.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: blackcat danas u 17:37 e to za novaka bi bilo super!ideja extra.onako,srpsko -kineska zurka:)sad je potrebna jedna inicijalna kapisla da predlozi gde i koliko... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42777.240 evo ih deda mrazovi pa se vi pridruzite ako mozete... to sam video ali to je za Novi Sad , proshle godine je bilo i u Beogradu pa sam vishe za tu varijantu ipak je malo hladno za voznju do NS-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ..a shto se polaganja tiche i mene su u utorak oborili > Jedino meni baksuzu moze da zapadne najgori mogucji dan u zadnjih mesec dana , da polazem voznju. Prvo sme chekali sat ipo na onom kijametu ,a onda mi zapadne debil koji je polagao za B i kojeg sam pratio uz vidljivost -300 ( shto neko reche mnogo je zanimljivo voziti sa zamagljenim i mokrim vizirom uz vidljivost 15-20%) Choveku ( chitaj panduru ) je bilo bitnije shto sam se pogreshno prestrojio nego shto sam izbegao budalu koja me je gadjala u levi retrovizor, ali nema veze ponovo 20. novembra i nadam se da cje da zaledi da mogu osmicu ( da uradim pod zadnjom kochnicom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E sta god da napisem ovde nemere se smatrati greskom i off-ovanjem.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi kad bi se stvarno potrudili verujem da bi bilo materijala za brisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ne bi bilo materijala......znas kad se covek lepo potrudi sme moze da se resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan I danas predjoh jedno 90km, od toga pola po kisi, majqu joj da se strpela bar jos 20min. Stopala i ruke sam dobro pokvasio i ohladio, ostalo uglavnom OK, dilema je bila - voziti polako i manje se iskvasiti, ili voziti brze i pre stici kuci. :-\ Nije da ne bi bilo materijala......znas kad se covek lepo potrudi sme moze da se resi Znaci u narednim satima ocekuje se Offovanje off-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: blackcat danas u 17:37 e to za novaka bi bilo super!ideja extra.onako,srpsko -kineska zurka:)sad je potrebna jedna inicijalna kapisla da predlozi gde i koliko... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42777.240 evo ih deda mrazovi pa se vi pridruzite ako mozete... to sam video ali to je za Novi Sad , proshle godine je bilo i u Beogradu pa sam vishe za tu varijantu ipak je malo hladno za voznju do NS-a ;D Pa trebalo bi valjda i za Beograd da bude.... raspitaj se tu na forumu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu mangulica mozete da igrate igricu gde su glavni likovi Blackbite i blackcat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Blacku sam sve kosti polomio,vise puta,pa opet i opet.Malo na glavu pa na ledja i salto...Dobra igrica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da ali motorama mi je bila bolja a ne mogu da je nadjem. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blacku sam sve kosti polomio,vise puta,pa opet i opet.Malo na glavu pa na ledja i salto...Dobra igrica ;D ;D ;D ;D I moj black je padao na glavu bezbroj puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto ljudi vole da muce black-a, pa to je strasno... idem i ja malo da se izivljavam za sve one obrisane postove i moja navodna "offovanja". sad ces da vidis svoga boga crni!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Slayer probaj preko Torenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako je los ovaj bleck on samo pada na glavu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad svi vozaju blacka daj procozajte malo i blackcat da se devojka ne uvredi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...