jager 3446 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nove gume svakako ne ginu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan i ja juče napravih par kilometara čisto da pojedem malo novu gumu nije fora da bude nova preko cele zime exexe jel ima neko krampon gumu 190/50r17 treba mi kad padne sneg ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj sa suvim mesom i slaninicom (kao sto neko negde rece "ovom forumu fali smajli kome ide voda na usta") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Joj dobar ovaj off topik ;D ;D ;D haha JOJ STO VOLIM, STO CU DOCI!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan [move][glow=red,2,300] :'( pao :'( [/glow][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo :> nemoj da brines i ja sam padao, polozio sam tek iz 3 pokusaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Alexa, pa kako pade gledaj to sa vedrije strane, bolje ces nauciti ak vise puta ponivis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U jbt prvo sam pomislio da si pao sa motora, jbs testove proci ces ih sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bedak... :-\ Jesi pao na testovima ili na voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na usranim testovima i to na jednom jedinom jebe**m znaku. Znači imaš 3 poena da promašiš a to celo pitanje nosi 5. Znači tako sam iznerviran ceo dan da me samo interesuje ko će na kraju dobiti batine. Tako su muljavo proformulisana pitanja da je to katastrofa. Za neke izraze sam prvi put čuo u životu. I pandur kao ono jebi ga, to pitanje nosi toliko a što je fušerski proformulisano ( samo je slegao ramena a država i AŠ rekla ohohohoh, ala smo zaje**li još jednu budalu i maznuli mu 3 soma dinara). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne beri brigu...Iscooliraj...Popi pivo...I samo polako,i pun gas...Ponavljanje je majka nauka Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbg moraju oni nekako da zarade,i ja sam dva puta pao na testovima i posle iz treceg polozio.Inace izgleda da se tu dosta vrti ta trojka jer i za C kategoriju sam polozio iz treceg pokusaja. ;D Nego jel istina da sad sa novim zakonom za A kategoriju moze da se polaze tek sa 24 godine?Nekako mi bas ne zvuci istinito al jbg sve je moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Istina, tj za preko 250ccm i 34KS tek posle 24 godine i prethodno položene 3 kategorije ( A1, A2 i A3 ) koliko sam razumeo novi zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto volim sto vec imam polozeno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ko krene u proces obuke pre 10.marta 2010. polaze po starom zakonu a po novom 125ccm tek od 18.god a psp ili neku skuter kategoriju kako je nazvase sa 16god.Alexa ne bedaci se sta bi da je jul mesec,ovako zima pa te manje grize.Testovi su uvek bili igra reci zato sledeci put lagano i bice sve OK.Pa kad je mogao Dzoks tri puta i obicnom olovkom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aspare,ne drukaj me nego reci kako stoje nove boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim in live mogu da ti kazem.Ne drukam samo se setih sta si pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja cu videti sutra utata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko krene u proces obuke pre 10.marta 2010. polaze po starom zakonu a po novom 125ccm tek od 18.god a psp ili neku skuter kategoriju kako je nazvase sa 16god.Alexa ne bedaci se sta bi da je jul mesec,ovako zima pa te manje grize.Testovi su uvek bili igra reci zato sledeci put lagano i bice sve OK.Pa kad je mogao Dzoks tri puta i obicnom olovkom... Na žalost ko krene u proces obuke ( čitaj: ima prvi čas odvozan ) pre 10. decembra 2009 godine ima fore da položi po starom zakonu do 10. marta 2010. Sve posle toga ide po novom zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno, ti si odvozao pre 10.12. a i polozices do 10.03. e ako bas nista ne uradis do marta, onda cemo te prebiti i dacemo ti laznu dozvolu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa, ne nerviraj se, nego polako na utvrdjivanje gradiva, pa sledeci put da ne bude greske. Jbg, mene su oborili na kamionu zato sto sam prosao previse blizu (izmedju ostalog nepropisno) parkiranog automobila. Ostalo sam sve iz prve, pa eto bilo bi i to, da nisu hteli da uzmu jos koji dinar. Ako nista drugo, "malo" sam ih agresivnije provozao nakon sto su mi to rekli. ;D i ja juče napravih par kilometara čisto da pojedem malo novu gumu nije fora da bude nova preko cele zime exexe jel ima neko krampon gumu 190/50r17 treba mi kad padne sneg ;D ;D Tebi je motor i onako dosta olaksan, tako da mu ni kramponi ne bi smetali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 5, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto volim sto vec imam polozeno! ;D I jaaaaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan i jaaaaa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Samo vas posmatram :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste ljudi? Sta ima novo? Dzoks,kako te sluzi masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...