blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan izesh...loznica.jbg,i ja bih al daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne ide se motorima, nego kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora ici kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan what ever...ja ne vozim auto.mislim imam auto,i b kategoriju i u ispravnom je stanju ali imam fobiju da ga ja vozim(susret bliske vrste sa limom i pijanim vozachima,tako da sam nekoliko puta bila u gipsu-a sad imam fobiju)chisto da kazem,da mi se ne bi smejao sto sam mislila mopedom da idem...ali,nije smeshno a ti kako hocesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ajde malo ozbiljnije da se pozabavimo ovim... Milojko i ja smo slobodni za 14-15 nov ili 21-22nov. A 28nov krecemo da postimo (Bozicni post), pa ono...malo bi nas frustriralo da svi klopate neko zdravo meso a mi da gledimo ko sirocici i jedemo sargarepu. Mi bi isli kolima. Prvo ne verujem da ste slobodni ?! EEEEEE vas dvoje, milojko se nije javio ovde ekipi ima 3 meseca! Sramota A to za post......znate li vi kako se posti : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cat, pa nema svako ovde svoj auto, ide se sa dvoja-troja kola i dele se troskovi puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan A u izem ti sneg motorm ne mogu po snegu a autobusom mi se i ne ide tako da sam uzeo bicikl og gazde pa se sad vozam biciklom jbg dokle god je na dva tocka u redu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se najedeš dobrog pasulja i imaš i raketni pogon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Novembar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a zato ti ideš često u Temerin, mnogo brže se vratiš? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, majku mu, kako si me samo provalio??!?!? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Možda da pređeš na čorbu kod Abrahama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ... jedino što je bliže.... ali BOLJE od ovih temerinskih đakonija teško da može biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ajde malo ozbiljnije da se pozabavimo ovim... Milojko i ja smo slobodni za 14-15 nov ili 21-22nov. A 28nov krecemo da postimo (Bozicni post), pa ono...malo bi nas frustriralo da svi klopate neko zdravo meso a mi da gledimo ko sirocici i jedemo sargarepu. Mi bi isli kolima. Prvo ne verujem da ste slobodni ?! EEEEEE vas dvoje, milojko se nije javio ovde ekipi ima 3 meseca! Sramota A to za post......znate li vi kako se posti : Znaaamo, dogovorili smo se... a posle... fijuuu hahah BTW.(za ostatak)Imali ste celo leto da se vozate, naravno motori su nas povezali...Al ne klopamo rostilj i ne pijemo pivo na motorima, dok se krecemo itd...Poenta je drustvo i zezanje. Naravno, ko nece ne mora, koga nema bez njega se moze. Ako mozete i imate uslova po hladnoci i losem vremenu da se vozite, pa vozite se. Au bre ljudi al ste se zategli odjednom. Sta vam je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari i moja vikendica u blizni (15ak km) Kraljeva je u opticaju samo da se zna , najveci problem je grejanje u kuci mada ima u letnjoj kuhinji neki sporet na drva tako da preko dana je skroz opusteno necemo se smrznuti a uvece ce biti malo zeznutije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude pasulja za rucak onda nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A da znate samo sto Zoltan kuva pasuljcinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A da znate samo sto Zoltan kuva pasuljcinu! Joj , ja ne znam, jel moze sada on da kuva pasulj a mi da probamo i da ocenimo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan eeee taj pasulj nam se obecava odavnoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan e i ja sam se vozila...juche sam od koshave dobila dodatno ubrzanje.danas tu po gradu i do morave.jedino sto sam zenula stvar-nisam ponela rukavice.tako da,ako me na susretima ne prepoznate ovako po mopedu...kad vidite nekog bez desnog palca-to sam ja...pomodrele mi ruke.kad sam sishla u grad prsti mi i dalje bili skvrcheni u pozi guvernala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde treba da bude: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28300.1900 ImperoModeratoru jedan!...Zvaćemo te Blacktransfer! ;D Oči si mi moje otvorio! Čim sam svatio,ja sam razumeo! ;D Sade imademo i Googličarski sajt?!...Ko nema u vuglu - ima u Googlu! ;D Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan e i ja sam se vozila...juche sam od koshave dobila dodatno ubrzanje.danas tu po gradu i do morave.jedino sto sam zenula stvar-nisam ponela rukavice.tako da,ako me na susretima ne prepoznate ovako po mopedu...kad vidite nekog bez desnog palca-to sam ja...pomodrele mi ruke.kad sam sishla u grad prsti mi i dalje bili skvrcheni u pozi guvernala Bravo Crnomačkasta!!! Slike neke s vožnjice??? Al,čuvaj se, nemoj mnogo da forsiraš po zimici...Ne ide bre tako lepa đevojka s krvi prstići i zglobići posle par godinica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga dala danas po slikanju.ima nova slichka na predstavljanju iz kolekcije od proshle subote :)taze sam stavila.a i kakve voznje,kad idem sama ne znam nikog iz grada ko bi sad na pecanje.i ti sebe nazivaju baykerima,ccccccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga dala danas po slikanju.ima nova slichka na predstavljanju iz kolekcije od proshle subote :)taze sam stavila.a i kakve voznje,kad idem sama ne znam nikog iz grada ko bi sad na pecanje.i ti sebe nazivaju baykerima,ccccccc. "Najbolje se putuje,kada putuješ sam." Cane,Partibrejkers P.S. Sad će ImperoTransferoModerator da nas prejebe u off-topičkarenje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/ a extraaaaaaaaaa, za svaku pohvalu... na sllikama cak ima i mene u krupnom planu... jupiiiii ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...