_AlexA_ 26 Napisano Novembar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Blackcat, ako mozes da izvedes ovo sto su Dzoks i Slayer predlozili, mislim da ispunjavas uslove za MC Wild Mangulice. Oma dobija boje i pocasno mesto u klubu ;D ;D ;D ;D to ja dodeljujem a ostali.......posto probaju kotlic ;D A ti Alexa čekaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo ste vi to isplanirali da me natovarite ko tursko magare.malo vam (vodo)kotlic,sad i lepci...poshto me ovi sto ih ja hocu,nece...osnovacu svoj moped klub.hvala vama za boje,al znam ja da to sto je dzaba-to te najskuplje dodje.ne vozim ja shleper,bwe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je direktna uvreda za MC Wild Mangulice!!! doticna, hoce da kaze da cemo mi nju na kraju zaj*bati... to ni je u redu, znas ti bre ko su Mangulice ??? sala na stranu, kod nas nista nije dzabe, nista nije skupo i nista nije obavezno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan nije dzaba?a sta se to placa?ulazak?izlazak?ima li popust za devojchad? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ulazak? izlazak? devojcad? ne znam na sta mislis, meni se neke odredjene stvari motaju po glavi, ali bolje da ih ne iznosim javno ;D ma bre, nista se ne placa, osim ako bas nemas neku preteranu zelju cika Dzoks brat moze da te uputi u detalje, ako se pojavi uskoro, on je nas duhovni vodja... (Violeta se pita za sve, ali kao Dzoks je glavni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sreca vasa sto je ovo off topik inace bi zamolio Blekija da ga obrise pola celog :D Nije dzabe, nesto se i placa tako da .... Alex ti nisi rekao ni da hoces....zato...prijavi se .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 2, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo ste vi to isplanirali da me natovarite ko tursko magare.malo vam (vodo)kotlic,sad i lepci...poshto me ovi sto ih ja hocu,nece...osnovacu svoj moped klub.hvala vama za boje,al znam ja da to sto je dzaba-to te najskuplje dodje.ne vozim ja shleper,bwe!!! Zaboravili smo rostilj da ti utovarimo. Inace, jel ima kuka za prikolicu? Da stavimo neka satorska krila i neko pragnje! Inace nije dzabe! Za uzvrat ces dobiti nase druzenje a to nema cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, otvori temu okupljanja i procitaj je od pocetka i vidi kakva smo ekipa i gde smo sve bili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo ste vi to isplanirali da me natovarite ko tursko magare.malo vam (vodo)kotlic,sad i lepci...poshto me ovi sto ih ja hocu,nece...osnovacu svoj moped klub.hvala vama za boje,al znam ja da to sto je dzaba-to te najskuplje dodje.ne vozim ja shleper,bwe!!! Zaboravili smo rostilj da ti utovarimo. Inace, jel ima kuka za prikolicu? Da stavimo neka satorska krila i neko pragnje! Inace nije dzabe! Za uzvrat ces dobiti nase druzenje a to nema cenu! aha...sad i kuka pa da se zezate.osecaj pripadnishtva je ok,pogotovu za pochetnike kao ja i poooogotovu za devojchad...jer ima ovakih-onakih,a ja da sam htela nekakvim poslom da se bavim,ne bi nabavila moped nisu se seljachici josh adaptirali na ovu pojavu-solo partimejkerka a kako je to teze sloziti u praksi bez zlih rechi,pljuvanja i suzavca,odluchih da pronadjem neki moped klub u koji bi se uklopila.znam ja da ta ideja bratstva vazi od sluchaja do sluchaja i da zavisi i od stava i da ima svashta i unutar kluba-ali ja bi da to nekako izbegnem pa lepo da se pobratim sa nekim likom iz kluba pa sta ima ko nejasno,nek se obrati mom bati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo ste vi to isplanirali da me natovarite ko tursko magare.malo vam (vodo)kotlic,sad i lepci...poshto me ovi sto ih ja hocu,nece...osnovacu svoj moped klub.hvala vama za boje,al znam ja da to sto je dzaba-to te najskuplje dodje.ne vozim ja shleper,bwe!!! Zaboravili smo rostilj da ti utovarimo. Inace, jel ima kuka za prikolicu? Da stavimo neka satorska krila i neko pragnje! Inace nije dzabe! Za uzvrat ces dobiti nase druzenje a to nema cenu! aha...sad i kuka pa da se zezate.osecaj pripadnishtva je ok,pogotovu za pochetnike kao ja i poooogotovu za devojchad...jer ima ovakih-onakih,a ja da sam htela nekakvim poslom da se bavim,ne bi nabavila moped nisu se seljachici josh adaptirali na ovu pojavu-solo partimejkerka a kako je to teze sloziti u praksi bez zlih rechi,pljuvanja i suzavca,odluchih da pronadjem neki moped klub u koji bi se uklopila.znam ja da ta ideja bratstva vazi od sluchaja do sluchaja i da zavisi i od stava i da ima svashta i unutar kluba-ali ja bi da to nekako izbegnem pa lepo da se pobratim sa nekim likom iz kluba pa sta ima ko nejasno,nek se obrati mom bati... Ruzice...objasni joj ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sreca vasa sto je ovo off topik inace bi zamolio Blekija da ga obrise pola celog :D Nije dzabe, nesto se i placa tako da .... Alex ti nisi rekao ni da hoces....zato...prijavi se .... [move][glow=red,2,300] ja sam uvređen i ozlojađen [/glow][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stavi u potpis ono sto treba da stavis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E bre polako uplashiste djevojku blackcat lepo su ti rekli procitaj malo "zajednicke voznje i okupljanja" i videces kako ovaj klub funkcionise. Jedino neces imati jednog batu i jednu seku nego vishe bata i vishe seka, pa ako ti neko nesto kaze ... reko je. Nije ovo klasican klub kao vec skroz specifican. Ja bih reko da ce tebi najveci problem biti sto ATV-a ne moz, tek tako, da isteras na asfalt i da krenes u druzenje (mada ako budes u koloni mislim da bi policajci zazmurili na jdno oko i videli dva tocka ) Drugo: voznju na polovini tockova od onog koje vozilo poseduje mi ne odobravamo . Trece: vidi bre sta smo sve mi tovarili po motorima pa nikakve frke nema, kamoli na kvada Cetvrto: Nije to posao, od posla svi bezimo, veczadovoljstvo (samo da nas ne prozovu "jagnjeca brigada" iako uglavnom se cepa svinja ) Peto: Navici ces se na specificni humor ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Alo Mare nije specifican humor nego svi jednog a on jadan cuti ;DSala mala,svako svakog pa ko duze izdrzi da se ne pridrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze i tako se formulise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam nesto treba za buduce voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jes a jel ima i kuku? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahahahhaha, evo ako neko hoce ovo da pravi, ja ulazem moju princezu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan shta mislite dal bi i ovo mogo prevrnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti??? zasto uopste postavljati to pitanje, ti si mare svemoguc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan MArko imamo mi potpuno poverenje u tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Samo pozadi okaciti kotlic da se onako lagano ljuljuska u voznji i zabraniti Marku pristup komandnom mostu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Marko jesi li razmosljao o ovakvom Off-rouderu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nije dzaba?a sta se to placa?ulazak?izlazak?ima li popust za devojchad? ;D Svako placa svoju corbu kad idemo na okupljanja. Naravno svako prilozi i po nesto za posetu mesari i/ili prodavnici, Ides sa nama na vozne, zezamo se i druzimo, i ako se uklopis u ekipu (a verujem da hoces) i izrazlis zelju, eto tebe u mangulicama. Ma videces vec i sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 2, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam nesto treba za buduce voznje A na krovu djakuzi a pored toga mini bar i obecavam da ni ja necu voziti. Neka ga prevrce ko hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...