Blajbinger 3 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro subotnje Vam želim žgadijo jedna Kineska!!! ;D Odo na poso,a Vama jedan masivni pozdrav!!! Jebo vas ko vas sastavio!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro,Kineska cetvrti.Vidim da se svasta izdesavalo,mnogo toga dobrog,sto je za svaku pohvalu.Ima puno novih vozaca Kineza,valjda ce ponesto nauciti od nas starih Inace,samo vas gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro,Kineska cetvrti.Vidim da se svasta izdesavalo,mnogo toga dobrog,sto je za svaku pohvalu.Ima puno novih vozaca Kineza,valjda ce ponesto nauciti od nas starih Inace,samo vas gledam A kojih to NAS STARIH ???...Ko je bre tebi kriv kad se družiš sa Metuzalemovim starijim bratom ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 17, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 3. maj ? Ko je 3. maja sta ? ;D ;D ;D ;D jel to trebalo da bude duhovito? Vidi kad nije.Ko je tebe prozvao? Da, trebalo je da bude duhovito.E sad, sto nije... A ni moj komentar nije bio adresiran ni na koga licno, jednostavno me tvoj komentar podsetio na anegdotu o Jovanu Jovanovicu Zmaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ja pre, ovde se mloooogo zastranilo Pa ovde ima ljubavi za sve. hahahahahah Znate kako, Evropa ovo ono Samo se ti zezaj, najbolje si prosao i sad se foliras. Ili si mozda mislio da svoju ljubav podelis sa ostalima. P.S. Hvala na infu za tehnicki, ustedeh 1000din. Doduse mislio sam da je registracija nesto manja, al' ko mi kriv kad nikako da naucim. Svake godine se iznenadim. Koliko je registracija? Btw. Moju zenu ne delim ni sa kim! Mada je dzoks moja neostvarena ljubav...kiss dzoksitj hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Blajbi HVALA ulepsa mi dan. ;D Masivni pozdrav za chajna taun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Laku noć i masivni pozdrav!... ...Baš sam lepo večeras povuko na vlagu...Onako taman ;D http://zigi2.pondi.hr/ALKOMETAR.HTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ... a nabavljena je i dodatna oprema za kofer, jos samo da se isproba kako dolikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Gornje sličke kao da hoće da kažu da mogu da oslobodim moj koferić nepotrebnog balasta Imperomoderator preuzima stvar u svoje ruke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 21, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan E, od juce sam zvanicno Ludak ali tek danas resila da provozam novu ljutu masinu! Samo me plasi sto se Pedja nameracio na moj motor :P A tablice smo uspeli nekako da nakacimo vezicama i izolirom ali bitno je da sve to funkcionise. I nema vise da me mrzite zbog ponike! Sada jurim 60km/h. Evo par fotkica sa danasnje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo! Ima još po neko da se voza na ovu zimoću! Ma,će jurimo mi i šesetpet ako ustreba! ;D Sezona je od 01.01 do 31.12 ;D Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 21, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Joj, dobro je sto si slikala iz daleka da se ne vidi koliko mi je usvinjena magarica Vozi se dok ne pocnu da se lede barice po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto ces sad da polozis i za A po starom zakonu. Tamon da spojis lepo sa korisnim . Ja bi trebalo ovih dana da se prijavim za polaganje E kategorije. Jedino mi je glupo sto se vreme menja pa necu moci da idem motorom za Pirot nego busom ili kolima a U Nish je dosta teze i nemam VIP (veza i protekcija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo slucajno slikano negde na zvezdari ili okolini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 21, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije. to je pored avalskog puta negde posle sup-a beli potok kod neke pekare. Lord bio gladan! Kolicki cove a sta sve moz da popije i pojede.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gornje sličke kao da hoće da kažu da mogu da oslobodim moj koferić nepotrebnog balasta Imperomoderator preuzima stvar u svoje ruke ;D Jebes kofer bez zice za rostilj. Mislim da sam upravo smislio novi slogan. Ne oslobadjas se ti balasta, ja mogu samo da pripomognem da klopa bude pre gotova. Ruzice, samo napred da sto pre to odvozas i polozis. Bajdvej i ja sam se malo provozao danas. Vise van puta nego po putu, tako da sad motor izgleda onako kao sto prilici jednom enduru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 22, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odvozao L tablu, doduše ne mnogo , jedva par dana koliko mi je vreme dozvolilo. Testove imam 4 Novembra a vožnju par dana kasnije ) naravno ako položim testove ;D ) Vozio sam pre neko veče silom prilika i smrzo se ko ona ženska stvar. Na +3 je bilo ko da sam u Sibiru u gaćama tako da me motor neće tako skoro videti. Sem ako se Black nenajavi da vodi na neko pićence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cuj picence, kupio motor, mase tu sa nekim rostiljem a nigde se ne javlja da kaze ajte kosooki da probate i zicu i masinu..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne kapiram kako to da u kinezima danas samo tri teme aktivne, niko vise nista ne pise....strasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa voze se ljudi, ne vire pod sedista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan stvarno haos vreme... ja sam u sredu sa Borom sa foruma napravio nekih 50ak km i Boga mi oseca se da je zahladnelo... a isplanirao sam da na princa montiram podmazivac lanca ali bez el ventila i kojecega ostalog... kad uhvatim slobodno vreme sledece nedelje cu da se malo zabavljam pa cu da dokumentujem ceo postupak slikama i da kacim ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To nije off, zato nemoj ovde, nego u temu o tvom modelu motora ili otvori negde novu temu. Komentar, cisto da se ne iznenadis protiv moderoimperatora ovdasnjeg, Crnog Ugriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ubih sad jedno 80km po mraku , pokazao bih vam slike sa petrovaradinske tvrdjave ali je bio mrak i nista se ne vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ladno nisi zvao... e kakav covek, ide da se vozi, a ne zove ;D salim se, ajde vidi ako mozes, pa svrati u beli grad i javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas odvozio nekih 80-100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...