Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

ja bi da mogu da vozim sedeo i na dasci :D. Secate se bre mog sedista i ogibljenja na motorcetu, BG-NS i ne osecas vise dupe, al nimalo :)

@aspar

kad je otvaranje, da vidim del mogu stignem posto radim do 10-11 uvece???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

jedino nemacka djunta moze da podnese taj put, a pri tom ti razbije i kamen u bubregu - dupla korist :D

Zato vozis Nemca i milina jedna.... ::)

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Dzokse pa jel zato kad god stanes dizes sediste? ;DMarko od 20h pa dokle se stigne a imas u opstim temama kolega Turbopedja otvara bajkklub to je to.

• Drug član, 1245 postova

ma ok je to sve sto si rekao blacky, nego sam i ja malo odreagovao... ali dobro... mislim ne smeta meni sta ko misli za sediste, svako neka pravi kako je njemu najbolje, nego mi je malo preterano kako su svi odjednom poceli da kukaju kako im ne odgovara sediste... daleko od toga, sto ja imam takav motor, jer sam i ja mislio da malo promenim sediste... ja sam samo pokusao da kazem da sediste nije bas toliko lose koliko su svi poceli da ga pljuju... ja bar znam i za losija sedista... i opet naglasavam da nisam rekao da je sediste na princezi dobro ili odlicno, vec da nije toliko lose, ima tu velike razlike... ali dobro, malo nesporazuma nije na odmet, taman da bude zanimljivo... nego, sad imam jedno pitanjce... posto je doslo ovo hladnije vreme, i gume losije prijanju za podlogu, ako neko moze iz iskustva da napise kako se motor ponasa na ovim temperaturama i kako treba voziti (kociti, dodavati i oduzimati gas itd)  ;D

i da neki ne misle da je ovo bila svadja, mangulice se svadjaju samo oko hrane njam njam  :P

• Svrati ponekad, 113 postova

i da neki ne misle da je ovo bila svadja, mangulice se svadjaju samo oko hrane njam njam  :P

Ni to. Za dobru svinju nema losih pomija. hahahahah

• Svrati ponekad, 113 postova

Sta ti znace te nule dzoks?:P

Boki,sa' ću ja to tebi lepo enciklopedijski da objasnim ;)...Dve nule su sinonim za nešto mlogo dobro...

...Gledano sa strane muškog populaciona...

Tj.znače, da u produžetku uvek dolazi rolka,koju je potrebno vrlo pažljivo i sa velikim osećajem za feeling

zasukati do istih...Oralnim putem! ;D ;D ;D

Al sam gadan do OO!!! ;D ;D ;D...Jooooj što volem off-topičkarenje! ;D

Masivni jedan pozdrav svima i laku noć od Blajbija! ;D

Rolka kazes? hmm? Idem da mislim o tome. hahaha ;D

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Jel bi se mogao problem vibracija bar malo ublaziti nekim kvalitenijim, mekanijim gumama?

moze gumama, ali to ne bi mnogo oslabilo iste,otprilike bi trebali gumeni amortizeri kao kod motornih testera (smanjuju vibracije sa testere na onaj drzac gde se hvataju rukama)) koji bi bili montirani na nosacima nogostupa, e sad jedina muka je kako to upasovati a da ostane dovoljno cvrsto (jbg ja se ponekad u voznji podignem sa sedista i stanem punom tezinom na nogostupe, cisto da odmorim malo zadnjicu od sedista a i da ispravim kolena)

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Zille-nbg

Ja sam ga vozio cele zime 2008/09 i iskreno malo sam ga pažljivije vozio ali ne nešto preterano. Stvarno nisam uočio neku razliku prilikom kočenja i zaustavljanja.

• Drug član, 2265 postova

rekoh ja pre, ovde se mloooogo zastranilo ;)

Pa ovde ima ljubavi za sve. hahahahahah Znate kako, Evropa ovo ono ;)

Samo se ti zezaj, najbolje si prosao i sad se foliras. Ili si mozda mislio da svoju ljubav podelis sa ostalima. ;)

P.S. Hvala na infu za tehnicki, ustedeh 1000din.  :)

Doduse mislio sam da je registracija nesto manja, al' ko mi kriv kad nikako da naucim. Svake godine se iznenadim. >:(

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Zille-nbg

Ja sam ga vozio cele zime 2008/09 i iskreno malo sam ga pažljivije vozio ali ne nešto preterano. Stvarno nisam uočio neku razliku prilikom kočenja i zaustavljanja.

pa kad si veverica  ;D

• Ne silazi, 6314 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

3. maj ?

Ko je 3. maja sta ?

;D ;D ;D ;D

RIP, nemoj da se salis da nosis turbopedji CELU Jawu na poklon...daj da vidimo sta se moze spasiti pa onda nosi  ;D

Imam ja jos delova pa da sastavimo jednu celu, ima kod Petra Pan-a i sportski oklop ceo...sto bi se uklopio na zid  :o ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja