oblak 350 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan evo predloga i za naziv i za statut i za sve.... http://www.kineski-motocikli.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=32 pih bre..a nas skuteras niko ne sljivi.. lepo ti pise da kao clan mozes da izmenis statut Nije losha ideja da imamo neshto za pocetak i na osnovu chega da se dogovorimo. Naravno da ne postoji amabash nikakva obaveza a pogotovu finansiska. Cak i ako neko predje na nesto Japansko uvek mu ostaje uspomena na Shaolin riderse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Daj da bukiram mesto dok se ne razgrabi.Dakle +1.Nego ja danas registrovah motorin za neverovatnih 7 200dinkica.Za 150 kubika 'mlogo kume'.Jos malo pa kao za Yuga 45,deru na boga ne misle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da svi koji imaju kineza dodju sa shaolincem, da bude pravi kosooki skup, uostalom to i jeste pocetna ideja. Naravno oni koji nemaju ljutu kinesku makinu nek izvole doci u svojstvu posmatracha bez prava odlucivanja na prvom srpsko-kineskom Shaolin samitu i naravno su DOBRODOSHLI UVEK. ;D ;D ;D Nek gledaju ljubomorno nashe ljubimce pa nek se batale tih japanskih krsheva i pridruze nam se punopravno sto pre. :) Predlazem da na skupu Glogonj 2009, odrzimo osnivacku skupshtinu Shaolin ridersa, osnujemo klub i donesemo statut. Ako prihvatite ideju mogli bi da napravimo prishivke, registrujemo se al da sve bude potpuno besplatno i da nemamo ni vodju ni predsednika samo neko rotirajuce telo koje bi koncenzusom = dogovorom organizovalo sto cesce skupove i pomagalo bratiji kinezima oko svega sto iskrsne. :)ako ste ZA pishite predloge Pitanje : U kakvom cu ja svojstvu biti na tom kosookom skupu, ako na mom istocno nemackom MZ-u dovezem jednu pravu zivu Kineskinju ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Skols, ako neces da mucis masinu, javljam se kao dobrovoljac za prevoz. Ma idem skutom 90% ako mi ne iskoci neki ispit samo... Ja lagano..vi jurcajte ako hocete,samo mi recite kuda da se dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem skutom 90% ako mi ne iskoci neki ispit samo... Ja lagano..vi jurcajte ako hocete,samo mi recite kuda da se dodje Aj ako prolazis kroz BG nazovi me posto ni ja nisam bash brzinski sampion pa cemo zajedno. Nisam ni ja bio u Glogonju, ali na mapi nije tesko se nadje tel: 064/265-2121 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ima vremena da se dogovorimo do tada a btw,za kinroad mislim da imas servis u Novoj Pazovi tj ovde kod mene negde..mislim da to pise i na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem skutom 90% ako mi ne iskoci neki ispit samo... Ja lagano..vi jurcajte ako hocete,samo mi recite kuda da se dodje Aj ako prolazis kroz BG nazovi me posto ni ja nisam bash brzinski sampion pa cemo zajedno. Nisam ni ja bio u Glogonju, ali na mapi nije tesko se nadje tel: 064/265-2121 Drugari svi cemo iz Beograda zajedno i polako, pa nije vazna brzina nego druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozicemo 50-60. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Vozicemo 50-60. ;D Mi brze i ne mozemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Vozicemo 50-60. ;D Mi brze i ne mozemo To je prava brzina za zveranje u cice, sace ljudi toplo vreme pa ce da se razgolite skroz, teshko nama ako brze idemo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu da se razgolitim pa cu da vozim polako da me dobro vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu da se razgolitim pa cu da vozim polako da me dobro vide hahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan @markoitd Kit za skutre ne odgovara.Kit Honda ili njeni klonovi odgovaraju.Kit je za 70ccm i trenutno ga nema u ponudi i dosta je skup.Blokada je na tri mesta.Na usisnoj grani-reducir,lako se vadi.Na CDI-kutiji.Ili CDI ima u sebi blokadu ili je ona uradjena tako da je stavljena blokada broja obrtaja ispred CDI-ija.To je mala crna kutija koja se izbaci i kablovi se stave bez nje u CDI.CDI koji ima blokadu zameniti sa CDI od cetvorotaktnog skutera.Treca blokada je u izduvnoj grani.To je posao za bravara.Naravno treba promeniti i prednji lancanik.Pozz.Jos nesto. Ako ti treba kit na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Head Hvala druze na iscrpnom obavestenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5846 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Head! That is spirit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo suptilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan vazno je stici u Glogonj.ko hoce brzo neka ide sam.mi ce mo koliko mozemo.50,60 a mozda cak i 65.jos niko iz okoline Backe Palanke da se javi pa da idemo do NS i odande sa Novosadjanima.ipak mislim da je lepse onako u grupi a i sigurnije. a Dzoksov predlog mi se svidja.grb jos vise.sve se dogovorimo na skupu. ima li u Kini mangulica?ili oni imaju samo one vijetnamske prasice sto mnogo lice na ove nase mangulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji Sumadijska koala, zasto ne bi i kineska mangulica. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan E,Black,gde nađe ovu sliku ;D ;D Što se tiče predloga,nisu loši,o svemu ćemo se dogovoriti 29.03. Možda malo i da pritegnemo distributere da obogate ponudu rezervnih delova. Ako mi njih reklamiramo,neka i oni malo rizikuju i napune rafove sa delovima,ponašaju se kao da oni sami ne veruju da će se ovi naši motori tek voziti. Nego,ko će biti zadužen za disciplinu? Ono,PALJENJE GUMA,PUCAČI,POTEZANJE NA 400 METARA,ne može bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem skutom 90% ako mi ne iskoci neki ispit samo... Ja lagano..vi jurcajte ako hocete,samo mi recite kuda da se dodje Aj ako prolazis kroz BG nazovi me posto ni ja nisam bash brzinski sampion pa cemo zajedno. Nisam ni ja bio u Glogonju, ali na mapi nije tesko se nadje tel: 064/265-2121 Kada je skup tacno? Ja sam se dogovorio sa jos pet soalin boraca za posetu skupa! Mi idemo iz Zemuna, ali bilo bi lepo da organizujemo neku gupnu voznju do tamo! Ako mene prime sa ovim Hitlerovim, posto sam danas prodao skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ono,PALJENJE GUMA,PUCAČI,POTEZANJE NA 400 METARA,ne može bre Hmm..ja nista od ovog ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem skutom 90% ako mi ne iskoci neki ispit samo... Ja lagano..vi jurcajte ako hocete,samo mi recite kuda da se dodje Aj ako prolazis kroz BG nazovi me posto ni ja nisam bash brzinski sampion pa cemo zajedno. Nisam ni ja bio u Glogonju, ali na mapi nije tesko se nadje tel: 064/265-2121 Kada je skup tacno? Ja sam se dogovorio sa jos pet soalin boraca za posetu skupa! Mi idemo iz Zemuna, ali bilo bi lepo da organizujemo neku gupnu voznju do tamo! Ako mene prime sa ovim Hitlerovim, posto sam danas prodao skuter Ajde da se dogovorimo da me pokupite usput,ja sam kod "kilera" u tosinom bunaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan a da npr okupljanje bude negde u Zemunu,za deda mraz akciju mene i tomerca je cekala ekipa iz Zemuna i NBg na onoj raskrsnici pre hotela Jugoslavije,valjda kod Dunav Osiguranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tu. A moze i kod hotela Jugoslavija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislimda je kod Juge najbolje. Ima mesta za parking. Samo da preciziramo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...