Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Pokušavam da napravim dobru i povoljnu kombinaciju za nas a i za još nekoga.Sutra ću imati neke odgovore,a u nedelju ću vam dati tri kombinacije,pa ćemo glasati.Zato se ne javljam,čekam da obavim još jedan razgovor.Ako propadne to što sam zamislio,okupićemo se kao što smo i na početku planirali.

Bilo bi mnogo jednostavnije kad bi znao koliko će nas otprilike biti.

Antone,ne brini za termin,izgleda da mnogi rade u subotu,o tome ćemo kasnije.

Pišite procenu broja ljudi koji su zainteresovani.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

Pokušavam da napravim dobru i povoljnu kombinaciju za nas a i za još nekoga.Sutra ću imati neke odgovore,a u nedelju ću vam dati tri kombinacije,pa ćemo glasati.Zato se ne javljam,čekam da obavim još jedan razgovor.Ako propadne to što sam zamislio,okupićemo se kao što smo i na početku planirali.

Bilo bi mnogo jednostavnije kad bi znao koliko će nas otprilike biti.

Antone,ne brini za termin,izgleda da mnogi rade u subotu,o tome ćemo kasnije.

Pišite procenu broja ljudi koji su zainteresovani.

Vazi Ivane cekamo kombinaciju a i ako ne napravish komb idemo u Panchevo pa u tu kafanicu u Glogonj ;)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

i ja glasam za Ivana

Ti nemas pravo glasa dok ne sednes na motor  ;D ;D ;D ;D

Slusaj ti breeeee,ima da sednem sutra ako treba,za inat! :D

I to tvoj motor ima da prvozam,samo da znas  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Ja za bratem oblakem gde on tu i ja i mi u Glogonj dolazimo,ujedno ovo je i najava nase velke Srpske turneje pod radnim nazivom "MI DOLAZIMO GDE GOD NAS POZOVU" ;D

• Svrati ponekad, 268 postova

u temi gde se broje kinezi ima 20 shaolina.bilo bi lepo kada bi svi oni dosli i jos po neko i eto nas 30.trebalo bi Ivane da postavis glasanje pa da ovih dana glasamo ko ce da doje a ko ne.nekako ti dodjes kao glavni organizator i domacin i kao takav treba da postavis i neka pravila za nas koji mislimo da dodjemo.i ja opet kazem Glogonj,zbog zombija i buvljaka u Pancevu.otici ce neko na buvljak da pazari pa ces morati da mu obezbedjujes i neki dodatni prevoz za kuci u vidu nekog kombija ili tamica da se razveze roba koja se pokupuje.ja sam se malo raspitao i imam do tamo140 km.nadam se da cu uspeti da savladam trasu.i ako ne polozim do tada verovatno cu ici onako na rixik pa sta bude.ne znam kolike su kazne za voznju bez A?.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ako ne polozim do tada verovatno cu ici onako na rixik pa sta bude.ne znam kolike su kazne za voznju bez A?.

nisi jedini, dogovoricemo se pa od NS-a da jasemo zajedno.....a kozna je mislim zabrana polaganja do 3 meseca...

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

koliko ja znam,nema zabrane polaganja za A,samo kazna(novcana)

jel ti ja reko u nekoj temi da ti nemas pravo glasa dok ne sednes na motor :) :) :)

p.s. jel vezbas da u nedelju odradimo dogovor ako bude lepo vreme...

Evo šta sam uradio:

Prva opcija pančevo,onaj restoran gde je sniman Balkan ekspres je ribolovačko društvo,tamo možemo da odemo,imaju ribu,cene otprilike svuda iste.

Druga opcija je bila da odemo u Sefkerin,3km od Glogonja,tamo upravo osnuju moto klub,pa pošto imaju salu mislio sam da odemo kod njih,bilo bi dobro i nama i njima jer bi mi na taj način praktično promovisali njihov klub.Pošto mi se još uvek nisu javili rešio sam da ih više ne čekam.

Treća opcija Glogonj,ribnjak 29.03.Da malo pojasnim,mesto je na samom ulazu u Gl,postoje dva manja jezera i kanal reke Tamiš,lepo je.Na tom ribnjaku postoji jedna vrsta nastrešnice sa stolovima,ima mesta a sa gazdom objekta sam dogovorio sledeće:mesto nam izdaje besplatno,pivo je 60 din,roštilj nam daje da pečemo sami,znači svako može da ponese po pakovanje nekog mesa.On je tražio da  sprema riblju čorbu po ceni od 100 do 120 din,porcije su velike i čorba je ekstra.Ja sa još dvojicom kolega idem da još jednom pregovaram oko čorbe.

Pišite za koji ste predlog i da li vam odgovara.

Evo šta sam uradio:

Prva opcija pančevo,onaj restoran gde je sniman Balkan ekspres je ribolovačko društvo,tamo možemo da odemo,imaju ribu,cene otprilike svuda iste.

Druga opcija je bila da odemo u Sefkerin,3km od Glogonja,tamo upravo osnuju moto klub,pa pošto imaju salu mislio sam da odemo kod njih,bilo bi dobro i nama i njima jer bi mi na taj način praktično promovisali njihov klub.Pošto mi se još uvek nisu javili rešio sam da ih više ne čekam.

Treća opcija Glogonj,ribnjak 29.03.Da malo pojasnim,mesto je na samom ulazu u Gl,postoje dva manja jezera i kanal reke Tamiš,lepo je.Na tom ribnjaku postoji jedna vrsta nastrešnice sa stolovima,ima mesta a sa gazdom objekta sam dogovorio sledeće:mesto nam izdaje besplatno,pivo je 60 din,roštilj nam daje da pečemo sami,znači svako može da ponese po pakovanje nekog mesa.On je tražio da  sprema riblju čorbu po ceni od 100 do 120 din,porcije su velike i čorba je ekstra.Ja sa još dvojicom kolega idem da još jednom pregovaram oko čorbe.

Pišite za koji ste predlog i da li vam odgovara.

Ivane, taj predlog za Ribolovacko drustvo je extra, ja sam potpuno za, nek se i drugi izjasne naravno samo da corba bude ljuta ;D

Hoćemo da ga ubedimo da je spremimo mi,iz glogonja,da vas na taj način častimo što dolazite kod nas.

Pišite konkretne predloge,nemora da se okupimo u Glogonju,ako neko ima bolje rešenje neka kaže,nije ništa obavezno i nije bitno gde ćemo da se okupimo.Tu smo da se dogovorimo.

Hoćemo da ga ubedimo da je spremimo mi,iz glogonja,da vas na taj način častimo što dolazite kod nas.

Pišite konkretne predloge,nemora da se okupimo u Glogonju,ako neko ima bolje rešenje neka kaže,nije ništa obavezno i nije bitno gde ćemo da se okupimo.Tu smo da se dogovorimo.

Ako se budemo josh dogovarali, necemo se ni dogovoriti, ovaj tvoj predlog je odlican :) Ja sam i tako za prvu voznju mog Shaolinca odredio da dodjem kod tebe, NEMOJ MNOGO DA SE CENJKASH ZA CORBU

Ma da,ako čove navali da je on spremi,neka,i onako je vrhunska.Na tom mestu se povremeno okupljaju budzovani iz pojedinih firmi iz Beograda,du jedu i da se dogovaraju.Često se slavi i prvi maj,opet kod tog istog gazde.Inače,i on je iz Beograda.

• Svakom po zasluzi, 12404 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma kako god, samo da se akcijaši. Čorba je sasvim ok za prvi put, ne znam da li treba i roštilj?

Neznam ni sam,on nam daje da koristimo njegov roštilj,o tom potom,svejedno.To je jedna pogodnost više.

Biće još puno predloga,verujem,pa kako na kraju ispadne.

Doneće jedan drugar gitaru,isto je bajker ali vozi sportske mašine,ako nam bude do pesme.

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

E ondak ce da bude vrh radujem se okupljanju vec sam poceo i zeni da se slihtam da me pusti !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja