mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to odavno video ali nikako da stignem da napišem i da vas podržim Ma verujem ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 26, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan HM ko je ovde koga drugovi ....? Mislim kad pre do svadbe stigoste, jbte u shpanskim sapunicama "srecni dogadja je obicno u stopedesetosmoj epizodi bre a vi ni chetres strana foruma da izgurate!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HM ko je ovde koga drugovi ....? Mislim kad pre do svadbe stigoste, jbte u shpanskim sapunicama "srecni dogadja je obicno u stopedesetosmoj epizodi bre a vi ni chetres strana foruma da izgurate!!! ;D ;D Ih, pa do četrdesete strane će doći do razvoda...ovo je meksička sapunica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo je instant sapunica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo je instant sapunica Tako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Čuj na prevaru ...pa šta misliš kako je mene oženio Nije mogao da pobegne - zbog gipsa ! Ih, pa do četrdesete strane će doći do razvoda...ovo je meksička sapunica ;D To kad mu skinu gips ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kasno ukljucih al CESTITAM MLADENCI Sta reci, nekom je dovoljno jednom, nekom dva puta a neko se nikad ne nauci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Procitajte malo unazad,mislim da sam vam PRVI čestitao. Mada i dalje mislim da se zajebavate Nego,gde nam je drugi zenski član,Mara? Mozda se uplašila da se i ona ne uda ;D Ako već nije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto brate Oblake,dok je churana,bice i paprikasha! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Eto brate Oblake,dok je churana,bice i paprikasha! :D Znash meni i od ovog jednog nesto muka u zelucu, ne znam da nije zuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan gorusica mozda? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan gorusica mozda? ;D Zgaravica xexe ;)Nisam par dana izlazio na BJB i kad procitah ovo tvoje planinarenje pomislih da si ipak povredio jos nesto sem noge xexe Mislim da treba da iskoristimo svoje vreme pre braka maximalno, da bi u tom braku koji dodje mogli da sazremo i da imamo dovoljno iskustva da se konacno bez odricanja poklonimo bracnom drugu, da predamo i dusu i telo. Mislim da bi avantura mogla lako da srusi taj san i da taj brak onda ne bi bio ono nesto posebno zbog cega je na prvom mestu i osnovan. Ala cu navuci gnev medicinske sestre na sebe, racunam Peco da ces bar u cast muskog "feminizma" stati na moju stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 27, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan JESAM ti rekao ObLaKe da se forest nije zajebavao nego stvarno se ozenio !!! eto ti sad sta te ne ubije to te ojacha!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć u "Čorbi" I naravno Bora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan oplaa... sta ce sada biti? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan oplaa... sta ce sada biti? :o Bice sta biti mora. No comment... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6050 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dalje nije preporucljivo za mladje od 18 godina :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,za moj brzi oporavak potrebna je posebna vrsta nege, koju moja zena strucno sprovodi Evo upravo je mrtva umorna otisla na posao,i ja joj zelim mirnu noc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,za moj brzi oporavak potrebna je posebna vrsta nege, koju moja zena strucno sprovodi Evo upravo je mrtva umorna otisla na posao,i ja joj zelim mirnu noc! Od cega mrtva umorna, pa ti jedva i da hodash... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,za moj brzi oporavak potrebna je posebna vrsta nege, koju moja zena strucno sprovodi Evo upravo je mrtva umorna otisla na posao,i ja joj zelim mirnu noc! Cuj za brz oporavak, kako ide razvoj situacije, sve mi se nesto cini da si dobrovoljno legao pod motor, da bi morali da te neguju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,za moj brzi oporavak potrebna je posebna vrsta nege, koju moja zena strucno sprovodi Evo upravo je mrtva umorna otisla na posao,i ja joj zelim mirnu noc! Od cega mrtva umorna, pa ti jedva i da hodash... ;D ;D ;D ;D ;D pa mozda jedva hodam.......U bre Greco,bas me vuces za jezik Ljudi moji,za moj brzi oporavak potrebna je posebna vrsta nege, koju moja zena strucno sprovodi Evo upravo je mrtva umorna otisla na posao,i ja joj zelim mirnu noc! Cuj za brz oporavak, kako ide razvoj situacije, sve mi se nesto cini da si dobrovoljno legao pod motor, da bi morali da te neguju . pa nisam,ali priznajem da nega prija.Posle svake kise mora ga ugreje sunce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta je kume,nisi se valjda pre'ladio? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože, kumašine....ma samo mi je žap što me umor sprečio za zajedničku akciju.... Vidim, lepo ste se proveli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je kume,nisi se valjda pre'ladio? :o Kum nije navikao na nadzvucne brzine transalpa, pa se prehladio......(Jurimo 30 !!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...