gambit998 29 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao zovem se danijel imam 23godine iz okoline uzica,vozim od 8,9godine one pocket i male motorice izvozao sam bar 5tomosa,10tak skutera do 250kubika,imao sam i staru ali mocnu suzuki srad,skoro sam uzeo novog zontes 310 r1 i pravim dobre ture nisam hteo sport nisam bio siguran dal da uzmem turing posto vozim duze ture ali prelomio sam i uzeo naked i skroz sam zadovoljan napravio sam 10k kilometara za oko 2meseca,uvek sam za voznju i druzenje vozim skoro svaki vikend tako da cimajte Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3473 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 2389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8301 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 560 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао мочино на форум добре вожње и дружења 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Avgust 8, 2022 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Okači koju sliku mašine. Promenio Avgust 8, 2022 član Blueser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 8, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde ili?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4286 Napisano Avgust 8, 2022 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, gambit998 je napisao: ovde ili? Sent from my iPhone using Tapatalk Da, da vidimo lepotana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 8, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Avgust 8, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4286 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, gambit998 je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk Lep, al da ti nije malko mali? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Avgust 9, 2022 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, vex said: Lep, al da ti nije malko mali? Svega ti, kako na ovim fotkama vidiš koliki mu je!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4286 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, lomitelj je napisao: Svega ti, kako na ovim fotkama vidiš koliki mu je!? Pa vidis da nosi velike cipele, a malecki nogostup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ufff pa necemo o velicini bas hahaha,ma taman je,kad sam gledao na netu pre nego sto sam uzeo ja sma kontao to malecak motor dodjem ja u salon ono veci od mog starog suzuki srada,a motorcic sa jednim klipom i 28kw povlaci do 175km/h na autoputu sa curom i rancem natovaren top 165 5l potrosnjaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3535 Napisano Avgust 10, 2022 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, lepa mašina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5776 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Само нек јача ужички клан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4286 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gambit998 je napisao: ufff pa necemo o velicini bas hahaha,ma taman je,kad sam gledao na netu pre nego sto sam uzeo ja sma kontao to malecak motor dodjem ja u salon ono veci od mog starog suzuki srada,a motorcic sa jednim klipom i 28kw povlaci do 175km/h na autoputu sa curom i rancem natovaren top 165 5l potrosnja Sent from my iPhone using Tapatalk Ma samo sam se salio, ako tebi odgovara mi smo uvek za, moze I Heineken Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo paulnerSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...