mitri 1847 Napisano Avgust 23, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasno cemu novi model kada ovaj aktuelni jos nije za staro gvozdje... :roll: Ali posto mene niko nista ne pita , evo novog Z-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, jednoga dana ..... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vecicrnogorac, evo ga sledeci, a :D:D... Jos kad bi mu se skinula ona plastika pozadi za tablicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Avgust 24, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda do jaja... Trenutno jedini Kawasaki koji me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nakaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelni model mi je najlepsi naked motocikl koji su japanci ikad napravili. Ovaj novi bas i ne odusevljava, bolje da nista nisu ni dirali... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nakaza... Ma jes' NX je lep... :baeh: . Sjajno izgleda bajk, kao i onaj prethodni. Jednostavno svaki Naked ima nešto što ostali nemaju... tako je sve poèelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...Jednostavno svaki Naked ima nešto što ostali nemaju... tako je sve poèelo Vidi ga ovaj!!! Sto se Z-a tiche,lepo izgleda...mada je uzzivo dosta mali..kad vam to kazze chovek 110-187 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan fuj,.. aktuelni je ultra lep, a ovj,,...djubre!!! ..moje mishljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 25, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stari Z mi je omiljeni motor,a i ovaj novi me je odusevio na prvi pogled Bas tako Dex svaki naked ima nesto sto drugi motori nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj motor lepsi od ZX10R :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 28, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj motor lepsi od ZX10R :shock: Kako se uopste mogu uporediti? To su dve razlicite kategorije motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 28, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ma extra motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 28, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan je! Motor za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 28, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno izgleda, ali mi se ipak vise dopada prosli model. Sad samo da sacekamo z1400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj motor lepsi od ZX10R :shock: Kako se uopste mogu uporediti? To su dve razlicite kategorije motora! Gledaj i uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican izgled, mada je top malo veci... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican izgled' date=' mada je top malo veci... :roll:[/quote']Odmah ih skines i nabacis dva Termognonija :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...