salle_ 59 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan sat izgleda ovako ... http://motoprofi.com/bikephoto/3264/aprilia_falco_1000_sl_2003_2.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uh al ces se namuciti da nadjes to... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imam km sat od NSR 125 . Ako ne uspes da nabavis original , mozda mozes da iskombinujes nesto sa mojim satovima , cena : 80 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druze imas na moto-berzi celu apriliu rsv 1000 u delovima isti je sat...ja kad sam zvao coveka trazio je 200 eura al misdlim da cena moze dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...