Milanezi 2497 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav mom najboljem drugu, starijem bratu, prijatelju Popodne nas je prerano napustio Boban, srce nije izdržalo... Hvala ti druže za svaki trenutak, kilometar, koji sam proveo sa tobom. Nadam se da ćeš gore jezditi i voziti, čekaj me, doći ću... Nema reči utehe za nas koji smo te poznavali, vreme će lečiti ali bol teško prolazi... Hvala ti za sve, laka ti zemlja brate moj! 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5028 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici. Strasno,mlad momak u najboljoj snazi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Boban je bio drugarčina i gospodin. Iznad svega suprug i otac. Ko ga je poznavao, znaće na šta mislim kada kažem: Boki, kocka čelika umotana u najfiniji somot. Nikako nije fer da neko takav ode toliko pre vremena i ostavi me dužnim - nisam umeo da budem prijatelj kakav si ti bio. Zbogom, dragi Bokiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uff, greota. Poslednji pozdrav dragom Bobanu, bio je drugar i lafčina, lepo smo se družili, zezali I točkarili zajedno, rešavali probleme i ostale izazove koje život sa sobom nosi. Divan otac, suprug, prijatelj, imao je srca za sve. Nastavi tamo gde si stao Bobane, uživaj, jer si to i zaslužio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 3, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan "Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle." Iskreno saučešće tebi, porodici i prijateljima preminulog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће породици и свим пријатељима преминулог. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Avgust 4, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Боки, друже, част ми је што сам те познавао! Заузео си један део мог срца и одатле нећеш ишчезнути. Почивај у миру добри човече! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gonza 4 Napisano Avgust 4, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce od supruge i mene. Kupili smo od Bobana 2019 Strom sa prve fotke za nasu poslednju voznju pre nego dobijemo dete. Vecno hvala za putne savete u paru i fantasticno ispravan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...