WaltherP077 1 Napisano Avgust 1, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Treba mi pomoć u pronalaženju delova za benelli Velvet 125cc 2008 g. Njih su 2005 kupili Kinezi. Moj ima masinu od Pede . Potreban mi je pinjon /puž za km/h koji se nalazi na tocku. Pukao mi je u toku vožnje. Dali neko zna od čega još odgovara pa da nesto nabudzim posto ne mogu da nadjem orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WaltherP077 1 Napisano Avgust 12, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.8.2022. at 20:00, WaltherP077 je napisao: Pozdrav svima. Treba mi pomoć u pronalaženju delova za benelli Velvet 125cc 2008 g. Njih su 2005 kupili Kinezi. Moj ima masinu od Pede . Potreban mi je pinjon /puž za km/h koji se nalazi na tocku. Pukao mi je u toku vožnje. Dali neko zna od čega još odgovara pa da nesto nabudzim posto ne mogu da nadjem orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Avgust 12, 2022 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E...nije to pravljeno specijalno za Velvet. Da ti kažem tačno za koji još ide ne znam, ali sam prilično siguran da isti taj ide na X drugih. Kad kreneš u nabavku, ili ponesi stari ili uzmi mere...i naći ćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WaltherP077 1 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Stavio sam od libertiya do 2002 g ide takav tip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...