Darko Mihajlovic 4424 Napisano Maj 5 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan daklem , ima za sveeeeee !!! neka , dajem prednost @Sharky - Alex , jer mi , dok ne stigne onaj cvrsti nosac , zakljucavanje ne znaci nista... trenutno mi je navi na onim kuglama , pa je skidam...zapravo , dzabe bih je zakljucao , kad bi neko mogao da skine sa onog qrcica dole... naruceno mi je to i u putu je , ocekujem da stigne uskoro , pa eto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 5 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh @Fireblader zeli navi a @Sharky - Alex zaključavanje Moj broj je +393405176203 Neša zamolio bih kolege koji su zainteresovani da se jave viber/whatsapp porukom hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Maj 5 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko Mihajlovic je napisao: daklem , ima za sveeeeee !!! neka , dajem prednost @Sharky - Alex , jer mi , dok ne stigne onaj cvrsti nosac , zakljucavanje ne znaci nista... trenutno mi je navi na onim kuglama , pa je skidam...zapravo , dzabe bih je zakljucao , kad bi neko mogao da skine sa onog qrcica dole... naruceno mi je to i u putu je , ocekujem da stigne uskoro , pa eto Hvala Darko, divan si Oduzicu se prvom prilikom sto se kolege @balkanlover70 tice, sve pohvale od mene, kupih vec tomtom550 od njega, bez premiuma, ljudina velika. Promenio Maj 5 član Sharky - Alex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Maj 5 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , i ovo sto cekam , kaze ,.stize za nedelju dve ..dakle , ajde , kupci , kupujte navigaciju www.medinobend.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Maj 7 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 5. 2024. at 17:20, balkanlover70 je napisao: Tek sada videh @Fireblader zeli navi a @Sharky - Alex zaključavanje Moj broj je +393405176203 Neša zamolio bih kolege koji su zainteresovani da se jave viber/whatsapp porukom hvala Prepustio bih ja onda uredjaj kolegi. Meni nije hitan, mogu i kasnije u godimi. Ako imaju vec kombinaciju da razdele, nek se dogovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 7 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Instalirao sam Jelenu. Na srecu, tom prilikom instalirah i Irenu i Saru. Jelena kao da je malo mutirala, i takodje nisam odusevljen. Tako je Irena zauzela mesto, jekavica mi ne smeta, a glas je puno zenstveniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 7 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Oba kompleta su prodata Kolegama zelim da im pokazu mnogo sigurnih puteva i uvek srećne kući vrate Ziveli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Maj 7 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako oba ?!? I , gde je sad moje zakljucavanje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 7 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar mi nisi napisao da prepustas @Sharky - Alex zaključavanje ili sam ja nešto loše razumeo ??? Ako sam pogrešio - oprosti , nije bilo namerno Potrudiću se da što skorije vreme nabavim još Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Maj 7 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam jesam , nego sam cekao ovog drugog kolegu , @Tarmi636 da uzme uredjaj bez zakljucavanja , pa da ja i on raspodelimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha koja matematika, i ja se zbunio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 13 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dostupna 2 TomTom 550 standard ne premium pack Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...