acim 765 Napisano Decembar 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemački dizajner Daniel Simon se bavi, verovali ili ne, dizajniranjem svemirskih letelica. Ovo na slici bi mogao biti motor budućnosti, 700 konja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 13, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sunce mu j***m, kako je dobar ;D ;D ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim iz ove specifikacije dizajniranjem naucno-fantasticnih svemirskih letelica... I dje se na ovome sedi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim iz ove specifikacije dizajniranjem naucno-fantasticnih svemirskih letelica... I dje se na ovome sedi? ih sad, sto mora da se sedi, nemoj sad da trazis dlaku u jajetu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako sam ja video odprilike negde izmedju prednjeg i zadnjeg tocka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan A ima motor V8 od 700 konja.A emisija stetnih gasova,a cena goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde je Terminator ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ma sra.. :)e, skupa mu registracija :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 14, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Totalni off-topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvo slici se vidi sedište, neposredno ispred zadnjeg točka, a vide se i ručice. Na ostalim slikama se ne vidi sedište, nije namontirano ;D Elem, čovek dizajnira mašine budućnosti, mislim da radi i za SF filmove. Izgledalo mi je interesantno, pa rekoh da prenesem ovde da vidite na čemu bi mogli da se voze naši čukununučići, ako im ne razj..emo planetu do tada. Evo još nekih Simonovih vozila ovde. Čovek se toliko zaneo u priču, da je dizajnirao čak i kostime za vožnju ili čak i same vozačice, ko će ga znati. Ne zaboravite, ideja za medicinski skerer je i nastala na osnovu naučno-fantastičnih filmova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što se motora tiče, zanimljivo je i zadnje, a posebno prednje vešanje. Možda neko u budućnosti zaista upotrebi neku od ovih ideja. Ono napred, sa osovinom točka pri dnu je i danas poznato, ali ovaj izgleda ima i hidrauliku (ili šta već) da može da se podigne. Uzgred, maksimalna brzina mu i nije nešto, obzirom na snagu. Izgleda da će u budućnosti ograničenja brzine biti još oštrija nego danas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva resenja far sam vec vidjao, imao sam takvu lampu u televizoru ei ambasador 1975 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan gle stvarno,pa imam i ja takvu lampu,da sklonimo sa strane trebace kad ovo ubace u proizvodnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je ovaj prvi model mada ja bi pre jaho ovo drugo resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan hmmm, ova 'odela za voznju' sto nose ove mlade devojke mi se bas svidzaju ;D;D. ocigledno ocekuju da se u buducnosti temperatura nece spustati ispod 30C ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...