vex 4236 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugo vremena resih da promenim motor. R-ovi odose u penziju, resih da predjem na penzionerske motorine. Bila je to ljubav na prvi pogled jos od dana kada sam ih ugledao na Discovery chanel. Jurih i stigoh Freedom V twin. Motor je fabrika , 2012. 13000 km, prvi vlasnik. Znam boja je malo gay, al jbg ne mozes da biras. Elem , 106 inc kubnih, 65kw, obrtni moment vrh. Javicu utiske kada krene voznja, ostaje mi nadgornjavanje sa AMSS, ABS... Promenio Jul 12, 2022 član vex 37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2180 Napisano Jul 12, 2022 Mr., 566 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, prelijep. Navozao se bez problema. I boja mu je oprostena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Jul 12, 2022 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je boja vrh, a mnogo volem žene. Srećni kilometri... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4607 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je po meni pun pogodak! Nek te lepo služi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 724 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Motor topčina samo takva,boja prelepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Extra je, prelep je Fali mu samo lep broj na mestu predviđenom za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali kupicemo, I'ma vremena. Stanje je 10/10, za neverovati da je uopste I djiran. Hvala svima na zeljama, izbacicu jos neku fotku cim prije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I snimak kada vremena uhvatis!Da cujemo masinu.Stvarno izgleda kao iz salona covece. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5739 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, N.F.S. je napisao: I snimak kada vremena uhvatis! Da cujemo masinu. Stvarno izgleda kao iz salona covece. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Jbg ne mog upload. Luki I Mika bez ogrebotine ga doterase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan VID-20220703-WA0014.zip 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom Veliša. Sada ti ostaje samo da uživaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, croser je napisao: Neka ti je sa srećom Veliša. Sada ti ostaje samo da uživaš... Hvala, sad jos vise da radim da bih uzivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh! Kako brunda, prgav na gasu (zvuci) Nisam ih vidjao na putu, ne bi me cudilo da je jedini kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 198 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7538 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 3119 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš gvožđe. Da se navozaš i nauživaš lep je, i boja je super, baš mu stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! U zdravlju i sreći te služio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Мотор је брука миљенко а боја је екстра, следеће фарбање у вриштеће пинк .... ма шшшшшалим се ја, са срећом пуно километара на њему извозао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1634 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan American muscle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10306 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 2356 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor.Poz i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Motorce je oterano na "pregled" . Dva dana Sam se malko vozao sa njime, jbg znam neregistrovan, al probudio u meni onu siljku...u neizdrz kao kad Sam imao 15-16 godina pa motorce krisom isteravao da niko ne cuje. Prvi utisci- sta reci kada kupis nesto sto nikada nisi ni video a kamoli probao. Da se ogradim, druge proizvodjace nisam terao tako da cu verovatno biti subjektivan . Prvo I najupadljivije- zvuk, aftermarket auspusi slag na torti. U normalnom kruziranju2.5-3k obrtaja skoro necujni medjutim dodaj Ili oduzmi gas brrr. Ubrzanje fantastic no za motor tih gabarita. Voznja na 80-120 uzivanje, preko vec se oseca vetar . Upravljivost zahvaljujuci zadnjoj gumi od 140 fenomenalna. Znam da bi mesnatija guma nazad znacila puno u estetskom smislu ali bi I verovatno umanjila performance. Ogibljenje , tvrdo ali u rangu japanskih R-ova, tako da meni ne smeta. Elem Ono sto me je najvise izbenadilo su vibracije, tj manjak istih. Za motor tih dimenzija I kategorije vibracije su minimalne, osim u slucaju naglog dodavanja gasa kada se dobrano osete u rasponu od 2,5-3,5 k obrtaja. Za sada toliko na osnovu prvih 100 km, novi info I slike kasnije. Pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji update - motorce je dobilo blagoslov od Svetog Sinoda Agencije da je za uporabo u Serbia tako da sutra kacimo table. Pokusacu do kraja nedelje da preripim preko baksuznih 13 k km. PS za odobrenje mi cak nije I trebao original COC,priznali su mi mail proizvodjaca Promenio Jul 22, 2022 član vex 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Jul 24, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka slika sa danasnje voznje 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4059 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 1018 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...