stevica 1 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega forumasa moze da mi rekne koliko maximalno moze da ide Kawasaki z 750 Zahvaljujem na informacijama. Nasao sam nesto pa me interesuje da li je to stvarna brzina ili namjesteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 10, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nizbrdica je cudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan nizbrdica je cudo ;D Sat na snimku pokazuje u jednom trenutku brzinu od 278 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 240km/h sa fabrickim topom jedva navuce ,dodje do 235 i onda navlaci do 240 to su modeli od 2007 pa nadalje,a stsri modeli su nesto brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1870 Napisano Decembar 10, 2008 Vlasnik sajta, 5361 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je promenjen odnos prednji/zadnji lancanik, pa se pogresno meri brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo realna brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je promenjen odnos prednji/zadnji lancanik, pa se pogresno meri brzina? Zavisi gde meri brzinu....ako je na prednjem tocku onda prenos ne utice, ko zna sta je budzeno. Mozda struja nije dobro povezana! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je ovo malo,pa taj motor je malo veci od bicikle,zastitu od vetra nema, a puca od snage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi da moze ovoliko... Ali meni se cini da ide sporije, iako pokazuje 240.... ne znam, ja sam isao maksimalno 221 km/h (naravno tudjim motorom, jel) i meni je to izgledalo ko da sam u vremenskoj masini, skoro pa zastrasujuce.... a ovo... pise 240, a one pruge na auto putu nesto sporo promicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan pise 240, a one pruge na auto putu nesto sporo promicu.... Da si za upravljacem, pit'o bi te ja dal' sporo promicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu dodje da mojih 600 cc idu brzi nego kawinih 750.Interesantno.Mozda je to zbog maske a mozda i ne.Cuo sam samo da na z750 pri brzini vecoj od 200 imate utisak da cete izleteti iz sedista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan er6n ide 247kmh a mozda i malo jache , znachi da je moguce da Z ide tolko koliko pishe ... ja probo 215 na Z-u i ozbiljno ubija vetar mora da postanesh jedno sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan er6f 247km/h? taj sat laze kao i riba kad je pitas koji sam ti po redu..;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan er6n ide 247kmh a mozda i malo jache , znachi da je moguce da Z ide tolko koliko pishe ... ja probo 215 na Z-u i ozbiljno ubija vetar mora da postanesh jedno sa motorom Znaci ako postanes jedno sa motoro onada kawa ide 278km na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne moze toliko ni u stripu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo nacina da proverite, kupite neki jeftiniji brzinomer za bicikl, montirate, izmerite precnik tocka, ubacite podatak u brzinomer i probate onda... siguran sam da ce brzina malo "kalirati" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naj bolji i naj precizniji nacin je po meni GPS uredjaj, a i lako se proveri kad stanete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, meni sat na Hayabusi pokaže skoro 350, ali svi znamo da taj motor ide oko 310 - 315 km/h. Mislim d abi trebalo uzeti jedan dobar GPS i onda izmjeriti brzinu ! Čitao sam da svi satovi lažu oko 10% što ima smisla i na mom motoru jer 350 - 10% daje taman tolko koliko je realno. Dimac, bio si brži od mene !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan er6n ide 247kmh a mozda i malo jache , znachi da je moguce da Z ide tolko koliko pishe ... ja probo 215 na Z-u i ozbiljno ubija vetar mora da postanesh jedno sa motorom er6n sam dogurao do 180,a mozda i 200,ne secam se,i posto je kaciga krenula sa glave a suvozac da spada,osustao sam. Cuo sam da moze dve glave,ali za vise...a i kome treba vise i to je mnogoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Decembar 11, 2008 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne lazu svi brzinomeri, transalp mi je lagao za 5 km/h, ali zato na africi ne laze uopste. Vozio sam je 185 km/h i po brzinomeru i gps-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan 240km/h sa fabrickim topom jedva navuce ,dodje do 235 i onda navlaci do 240 to su modeli od 2007 pa nadalje,a stsri modeli su nesto brzi Znaci da smo udvrdili da Kawasaki z 750 razvija maksimalnu brzinu 240km\h. Sve ostalo su izmisljotine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga nagurao do 235, ali moras da legnes na rezervoar jer vetar ubija, kaciga se dize i mnogo se trese sto bas nije prijatno. Mozda moze jos par km vise ali sa vizirom i pozitivnim vetrom, onaj drugi klip je realan za razliku od onog prvog. Inace z750 tezi nekih 225-230kg (207kg suv), mozda su zato 600 brze, mada zavisi i od vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ko obratio pažnju na brzinu kojom se smjenjuju kilometri na kilometar satu. U prosjeku mu je potrebno oko 15 sekundi prije nego doda 1km, što odgovara brzini od cca 240km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 14, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Glupo pitanje: Zašto je uopšte bitna max brzina jednog nakeda? I kome... Pogotovu što prvo zavisi od gabarita vozača i njegovog i položaja, pa sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Glupo pitanje: Zašto je uopšte bitna max brzina jednog nakeda? I kome... Pogotovu što prvo zavisi od gabarita vozača i njegovog i položaja, pa sve ostalo... Mozada je tebi glupo admine. Nekom nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...