Nenad.HondaXL 0 Napisano Jul 1, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Godacica Motocikl: Honda XL 125r , Apn 6 , Malaguti Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugarii, imam Hondu xl 125r I na njoj mi je otislo sediste kako sama presvlaka koja mi I nije toliko bit bitna nego I postolje sedista koje je od Lima na koje Ide sundjer , ne moze da se prepravi jer od njega nema nista , da li neko zna ko bi mogao da mi uradi taj lim , hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Jul 1, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore: popravka sedišta pa u Putopise. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda čovek promašio - zamolimo admine da je prebace gde treba i svi zadovoljni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9847 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Nenad.HondaXL je napisao: da li neko zna ko bi mogao da mi uradi taj lim , hvalaaa Najbolje negde kod autolimara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, DraganNS said: Bravo majstore: popravka sedišta pa u Putopise. Čekaj, polako... Možda će nam opisati kako je do toga došlo Što si nestrpljiv? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A moguće, i ja sam načuo da ima jedan dobar tapetar čim se popneš na Stelvio, pa prva desno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jul 2, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Preporučujem ti da potražiš polovno sedište na amazon.com ili ebay.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...