Protaa 46 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari dobio sam ove auspuhe od drugara naime gore je skroz prohodan dole je probusen motor ide super nista se ne gusi itd ali mene zanima da li sa ovim auspuhom motor trosi vise,da li su stetni po ventile ili po agregat? evo neke slike auspuha imam fabricki ceo vraticu ako ovaj auspuh pravi ove probleme koje sam pitao Promenio Jun 29, 2022 član Protaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema,samo se deru mnogo,inače same unutra progore komore jer stvara dosta kondenzacije i pojede ih korozija.Ako su auspusi zatvoreni trebalo bi ih skinuti i istresti opiljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini kao da vise trosi malo a i cuo sam od nekih da oce brze ventili da riknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Oće da riknu ako to teraš uz banderu,silovanje i tako to.On nije predviđen da se drži na maksimumu stalno.Fino kruziranje 80-90,redovan servis i nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja ni ne mogu da kruziram na 80kmh XD XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo,tebi je 80 sporo.Ako je to,onda menjaj vozilo,i traži nešto jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ne neee nije meni to sporo nego princ na 80kmh dreci u 6 hiljada obrtaja xdxd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano Jul 1, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sa otvorenim auspusima,da,zato sam to i napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Jul 10, 2022 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Избаци те издуве, упропастичеш машину.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...