Jump to content

Moto Zajednica

KOFERI ZA KLE 500

Recommended Posts

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Kupiš nosače bočnih kofera , recimo u Luisu, cena je oko 120€, i kupiš za te nosače bočne kofere. U Luisu imaš za te nosače Givi, Kappa i MotoDetail kofere po ceni od 70€ pa naviše za komad.

Ili ti neko napravi nosače po prihvatljivijoj ceni.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Africa Twin

Mislim da se isplati naprraviti te nosace. Izacice te mnogo jeftinije od 120E!!! Nabavi kofere  pa ce ti dobar majstor po njima napraviti nosace bez problema!!! ;)

• U prolazu, 9 postova

U Luisu nisam našao  nosače i kofere predviđene  za KLE 500 a  za pravljenje  nosača  dobro bi bilo da pozajmim  originalne pa da ih kopiram ali neznam nikoga ko ih ima. Ako ih budem sam smišljao ko zna na šta će to da liči.

• Drug član, 1193 postova

Mislim da se isplati naprraviti te nosace. Izacice te mnogo jeftinije od 120E!!! Nabavi kofere  pa ce ti dobar majstor po njima napraviti nosace bez problema!!! ;)

kupi samo kofere,a nosace ce majstor

• U prolazu, 9 postova

Zlajo, ideje su ti super vidim da imaš i dokumentaciju za bočne nosače. Za nosače kojih kofera  imaš dokumentaciju?Ne bih bisage, pre plastične kofere, možda Givi pošto imam njihov top kejs pa da sve zajedno lepo izgleda. Imaš li dobrog majstora za nosače (na fotki vidim da su pravljeni)??

• Drug član, 1193 postova

Zlajo, ideje su ti super vidim da imaš i dokumentaciju za bočne nosače. Za nosače kojih kofera  imaš dokumentaciju?Ne bih bisage, pre plastične kofere, možda Givi pošto imam njihov top kejs pa da sve zajedno lepo izgleda. Imaš li dobrog majstora za nosače (na fotki vidim da su pravljeni)??

ovo sam prepisao od komsija ,evo ti linkhttp://www.adventurer.com.hr/forum/index.php?topic=1790.120

• U prolazu, 9 postova

Hepco& Becker varijanta je u celini skupa i to mi je rešenje za krajnju nuždu.  Da li neko zna  koji se Givi nosači najbezbolnije mogu prilagoditi na KLE  tako da je konstrukcija čvrsta a i da se ne vidi da je budženje. Dolaze u obzir i aluminijumski koferi. Zlaja mi je poslao  link prerade sa hrvatskog sajta ali nisam našao neko elegantno rešenje  a i ima previše budženja za moj ukus. AKO NEKO IMA JOŠ IDEJA POMAGAJTE ...

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Yamaha ST 750
Zna li neko  gde mogu da nadjem bocne kofere za KLE 500 , iz 2007, polovne ili nove  sa nosacima?

Znam o čemu pričaš, jer sam i sam imao KLE 500 prošle godine! Ja nisam želeo da mnogo eksperimentišem, pa, sam ih naručio od Luisa!

Ako ih ne nađeš ili se ne snađeš, mogu ja da ti ih prodam...!

Nove, naravno..., iz Luisa!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja