Guliver 810 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh u Luisu je snizenje na Airoh kacige. Matheese RS je sa 200 smanjena na 150 a Miro sa 250 na 170 evra (169.95). Kakva su iskustva sa tim kacigama? Ova Miro mi se cini kao dobra prilika za kupovinu sa 80 evra popusta. Zna li neko kakve su u poredjenju sa Grex flip ap modelom ( posle rezultata na onom SHARP testu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh u Luisu je snizenje na Airoh kacige. Matheese RS je sa 200 smanjena na 150 a Miro sa 250 na 170 evra (169.95). Kakva su iskustva sa tim kacigama? Ova Miro mi se cini kao dobra prilika za kupovinu sa 80 evra popusta. Zna li neko kakve su u poredjenju sa Grex flip ap modelom ( posle rezultata na onom SHARP testu). Ako bih gledao Sharp test onda kupi lepo kao ja Caberg Rhyno (Alias Trip) ima 5 zvezdica valjda a ono trip je valjda da budeš u tripu da je kaciga zaista mnogo dobra Sharp je dobio opasne kritike na taj test, trebao je da bude kompletan test u Superbike magazinu a na kraju samo dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...