Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da cu u relativno skorije vreme nabaciti prve tockove (sve u zavisnosti od uticaja svetske krize na moje finansijske planove & mastarije). Inace vec dugo pratim sajt iz ilegale (odma da znate da su svi ovi gosti kao i ja wannabe motociklisti koji samo cekaju momenat pa da se ukljuce). Inace ja bi verovatno i dalje bio u ilegali, ali sam se elegantno ispalio ovih dana. Pored novog posla komsija ima predivan stari BMW. Naravno ja sam lupio ko zmaj pitavsi ga jel to R40 - naravno u pitanju je R-60. Fine neki covek (nije me gadjao nicim) i sad tako u prici sta je za pocetnika korektno (pocetnik ima 120kg tako da nista od skutera a zadnji put je vozio tomos3,4,6 tako da nista od 500+kubika). I ja da se opet napravim pametan pa coveku da kazem da ima super mesto gde su super ljudi, motoristi gde se zaista vidi kakvi su ljudi i da oce da te posavetuju i za deo i za svasta nesto. Lik se samo nasmejao i rekao "Znam, ja sam u BJ Bajkersima. Tako da sam odlucio da ne budem vise pametan nego da Vas sve pozdravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6138 Napisano Decembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro ti je ovo dobro ti nama dosao ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao i uzivaj u forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Popsy, pa da ti se snovi sto pre ostvare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fala fala fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Popsy,i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan helou tu ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Popsy i dobro nam dosao, ali nisi bio u ilegali, videli te neki mangupi i prijavili adminu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 8, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže! Jedan gost manje, jedan član više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Puno srece sa opredjeljenjem za prvi pravi motorcic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...