Madhead 14 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamnima me sve o ovom modelu! Karakteristike, cene delova, kvalitet i kako se krecu cene za 91 godiste i da li je mnogo 61.000km za njega.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to prešlo, ne bi ja to uzimao... Ako si baš zapeo da ga pazariš mogu ti kažem par reč, čisto za znaš šta će sve treba da opravljaš ako je motor održavan u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Xex, da, da... opravljan u Srbiji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes!! Necu da se zalecem duga je zima naici ce nesto bolje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi nije on tako los motor, lako se vozi, jeftino odrzavanje i tako to al sto rece jedan moj poznanik... "lepa kanta" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pretraži malo forum, već je bilo reči o manama klr-a. u krajnjem slučaju pošalji pp članu "antek" on je prilično upućen u enduro motocikle uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan samo jedna kratka napomena... Nije KLR nego KL650 Tengai! Postoje neke male razlike. Pepe le Tvor iz omiljenog mi crtaca je lepo rekao: "Razlika izmedju muskarac i zena je mala ali... Zivela ta razlika!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...