acim 766 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čega se još neće setiti ;D Ne bi me čudilo da smisle i kacigu u obliku sarme, ćufte, panja ili nečeg sličnog ;D ;D ;D Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Masta je cudo ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan He, da stavim na glavu pa da mi je neko sutne!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan meni su bas super zonfa ;)rado bi posedovao jednu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan "Vidi klincima ispala basketara pa se kotrlja po putu. Cek da im je probusim, da zapamte!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra fazon, a da li se zna cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe dizajneri ludi :D Pa dobro ove se bar stvarno razlikuju od svih ostalih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobre su,narocito dok vozac kola koji m i dolazi otpozadi blene u loptu na mojoj glavi ali bi je nosio sto da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno super stvar . Acime, da nemaju mozda kod nas negde da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne znam, pokušaj da kontaktiraš proizvođača. http://www.torneohelmets.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni se ovo svidja, mada su otvorene kacige... ali lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni se naj vise svidja ona u fazonu lopte za Ragbi, rado bi je posedovao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...