Free 41 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto je stigla Afrika jedan od ova dva mora da promeni vlasnika. EN 500 A 1993 god., super stanje, odlicne obe gume, stavljen vizir, skinuta blokada tako da ima sad svih 50ks, ispoliran, promenjeno ulje i filter, registrovan pre 2 meseca, presao 22000, bla, bla, bla, cena 2300e. Ako sam nesto izostavio dodacu kad se setim ;D Stizu slike EN 500 C 2002 god, presao 14000 km, motor je kao NOV, trosi od 3.5 do 4.5l (provereno vise puta), oprema: hepco&becker naslon sa platformom, vislji korman sa mogucnoscu stelovanja(fabricki je fiksiran u jednom polozaju), retrovizori, orlusine ;D na faru i prednjem braniku, spusteno sediste, distancijali za bisage, nove obe gume, bisage i torbica za alat, registrovan do jula sledece godine. Cena 3500e Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nesto su slike malo losije zbog smanjivanja broja piksela al valjda se vidi u kakvom su stanju i ovako, ako bude potrebe poslacu bolje slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, bre Free alikama nista ne fali a ni motorima vala!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nekako su zrnaste, valjda sto sam ih mnogo smanjio, ne razumem se bas najbolje u obradu fotografije! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan prelepi cene vise nego korektne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci konacno stigla Afrika. Svaka cast i neka je sa srecom. Vjeruj da jos sa Pedjom pominjemo taj EN 500 C. Prelijep je. Da bar nema granice i carine ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Znaci konacno stigla Afrika. Svaka cast i neka je sa srecom. Vjeruj da jos sa Pedjom pominjemo taj EN 500 C. Prelijep je. Da bar nema granice i carine ;D Ma ako je za vas dvojicu ima ja da snosim troskove carine! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Decembar 10, 2008 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ciao free, koja je snaga motora 500c? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan ciao free, koja je snaga motora 500c? EN 500 C je 46 ks a EN 500 A je 50ks, zbog potrosnje od 3.5l mislim da 500C ima blokadu na 25kw(34ks) tako pise i u nemackim papirima, mada se u voznji ne oseca toliko, ide kao blesav, i ako ima nije nikakav problem da se skine, al mislim da nema potrebe, stvarno ide odlicno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nema sta alal vera!! dobar je en 500 c napravise ga samo tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju izuzetno, ali kilometraza? Racun- 15god, neka godisnje gazi 4000km to dodje 25000km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta sa tom racunicom? Da znas koliko njih sto ih ja znam ove godine nije prslo ni pune 2000km, to ti nije neki parametar, vidjao sam ih i sa 160000km za 15 godina a vidjao sam i i sa 8000 i to se vidi po svakom detalju. Motor sam ja uvezao i mislim da jos uvek imam carinsku deklaraciju gde pise predjena kilometraza, znaci broj na satu kad je usao u zemlju, ako su mu oni tamo vracali sat, a sumnjam, onda sta mogu. Mislim da bi neko pozeleo da skine tu blokadu od 25kw pre mene ali nije, verovatno coveku nije bila mnogo bitna voznja, znaci agregat nikad nije presao preko 7000 obrtaja dok ja nisam skinuo blokadu. Jos jedan zanimljiv podatak. Imao sam en ranije kojem je stradao prednji kraj i satovi.Jedna cudna stvar koju sam primetio je da je sat zapertlovan i ima rupu u kucistu samo da mu prodje sajla za brzinomer. Moje misljenje je da je nemoguce otvoriti ga a da se ne osteti ta niklovana rozetna kojom je zapertlovan ispod te gume oko sata. Rasturite vase satove, ko ima en500 stari model pa cete da vidite dal je moguce ;D ;D Sad ce se neko pitati kako znam al en-a sam rasturao u sastavne delove, i to ne jednog, koga nesto zanima oko tog modela nek pita, verovatno mogu nekako pomoci. Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,ako ima blokadu na 25KW da ne moze da predje 7000 o/min? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako, nema obtaljku al otprilike toliko, i razlika je u navlacenju...mnogo sporije puni. Stari model, na novom se mnogo manje oseca, ne znam zasto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Sad,ja nemam nekog iskustva ali ovaj moj '94 sa 25KW poteze dosta dobro tako da mislim da mu tu blokadu i ne diram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi ok onda zasto cackati bilo sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodata oba! Oba kupca nasi forumasi! Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...