QmBGD 3991 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo zvuči: https://www.blic.rs/vesti/novi-sad/horor-nesreca-u-petrovaradinu-muskarac-i-zena-u-saobracajki-ostali-bez-nogu-lekari/e2m59yp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne daj boze nikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16544 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 4952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto sam stariji sve manje mogu da se opustim i sve sporije vozim. Nocu 70km/h na otvorenom maksimala. Stalno strepim da ce neka zivotinjica da izleti i da je pokupim, mozda i nesto krupnije. To nekad i utice na moju voznju... Mozda ide s godinama. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6025 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dozrijevaš. Nadolaziš. „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Jun 21, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Sto sam stariji sve manje mogu da se opustim i sve sporije vozim. Nocu 70km/h na otvorenom maksimala. Stalno strepim da ce neka zivotinjica da izleti i da je pokupim, mozda i nesto krupnije. To nekad i utice na moju voznju... Mozda ide s godinama. Ja odavno vozim kao neki deda. Šta deda!? Kao baba neka. Slow and easy... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 21, 2022 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili sto bi stariji rekli Tako vozim danas da bi vozio sutra opet 7 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7166 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto više?? Ko su kolege? Kako su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 21, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan na mišeluku od 20 do 60 godina niko ništa ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas pitao ljude koji su sa Puckarosa, isto ne znaju ko je. Jedna od informacija koja se ponavlja je da su i njoj i njemu amputirali po jednu nogu i da su i dalje zivotno ugrozeni, ali to se pisalo i u medijima, pa nije potvrdjeno. I cuo sam da su supruznici, ali opet nije potvrdjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smooth Operator 187 Napisano Jun 22, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Чајна Motocikl: CB400 Prijavi odgovor kao problematičan Muškarac i žena teško povređeni u padu sa motocikla u Petrovaradinu | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Pedesetosmogodišnja D. Š. i pedesetsedmogodišnji I. Š. teško su povređeni u padu sa motocikla koji se sinoć u 21:29 časova dogodio na izlazu iz Petrovaradina ka Sremskim Karlovcima. Evo pisu ovde u komentarima da su ih kola odvalila i smrksala leve noge. 57 i 58 godina supruznici. Taj put posle mosta pa do Karlovaca je kritican. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 22, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2022 at 12:39 PM, Motorcyclist said: Sto sam stariji sve manje mogu da se opustim i sve sporije vozim. Nocu 70km/h na otvorenom maksimala. Stalno strepim da ce neka zivotinjica da izleti i da je pokupim, mozda i nesto krupnije. To nekad i utice na moju voznju... Mozda ide s godinama. Bukvalno si mi uzeo rec iz usta, danju ludi, nocu blesavi... i sve sam sporiji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 27, 2022 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.6.2022. at 18:41, Andrej_Hotstepper je napisao: Zna li neko nešto više?? Ko su kolege? Kako su? U pitanju su roditelji mog poznanika. Koliko sam čuo, Ivan je u dosta losem stanju,dok je njegova zena malo bolje. Hitnu pomoć su cekali vise od sat vremena da dodje, sto je verovatno povezano sa njegovim trenutnim kritičnim stanjem. Nadam se naj boljem. Kada nesto vise budem znao, javicu ovde. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...