AleksaSimovic99 3 Napisano Jun 19, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo. Kao što naslov kaže u dilemi sam da li da uzimam Suzuki GSXR600 01-03g. Interesuju me misljenja i iskustva ko je imao sa navedenim modelom motora. Trazim već duže vreme da kupim motor, međutim imam samo A2 kategoriju pa izbor nije veliki sobzirom da tražim isklučivo sportaka. Naišao sam na jednog Suzukija koji se vodi na 35kw, izgleda mi okej po slikama pa treba da idem uskoro da ga pogledam. Cena mu je 2300e pa mi takođe trebaju i saveti da li je to privhatljiva cena ako je u dobrom stanju, jel pametno uzimati ili se strpeti do sledećeg leta kada uzmem punu A kategoriju. Kakav je motor generalno za održavanje, pouzdanost, potrošnja, na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine itd... Svaki savet bi mi dobro došao unapred hvalaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jul 2, 2022 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem takav iz opisa već 12 godina. To ti vec govori da je motor fenomenalan. Odrzavanje nije skupo, nema neke urođene bolesti kao pojedini modeli, potrosnja od 5-10l /100km zavisi od stila voznje, itd. Slobodno uzimaj ako je u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u potrazi za motorom iz opisa. K1-K3 nisu karburatori? Da li ima neko iz okoline Lazarevca ko bi bio voljan da pogleda motor i da mi javi utiske? Imam 200 km u jednom pravcu, pa da ne dolazim dzabe na ovu skupocu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, buckoM je napisao: I ja sam u potrazi za motorom iz opisa. K1-K3 nisu karburatori? Da li ima neko iz okoline Lazarevca ko bi bio voljan da pogleda motor i da mi javi utiske? Imam 200 km u jednom pravcu, pa da ne dolazim dzabe na ovu skupocu... A taj sto gleda umesto tebe sta treba da kaze vlasniku? Dosao sam da pogledam motor umesto nekog lika sa foruma jer mu skupo da bije 200km u jednom pravcu. Smesan si druze. Kupujes motor od par hiljada evra a zalis se na skupocu. Drzi se tog Beverly-ja moj ti je savet i onako nije preporucljivo sa skutera na sportski motor od 600 kubika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...