milan.radojkovic81 3 Napisano Jun 14, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, potrebno mi je misljenje nekog iskusnijeg. Na skuteru mi neradi sauh a klip je ispravan, imam ih dva, probao sam ih i jedan i drugi izbacuju i uvlace iglicu ali na hladnom paljenju nema sauha moram da drzim gas nekih par minuta. I prvo jutarnje paljenje je teze uz duze verglanje. Pa ako neko ima neku ideju pucajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zapušen kanal (dizna) koja dovodi gorivo u sistem za start...to bi moglo da bude. Sem u trenucima kada je sauh otvoren, u drugim režimima ona ne učestvuje u snabdevanju motora gorivom kroz karburator, pa samim tim ne utiče ni na njegov rad (sem ako je sauh neispravan i ostane otvoren i tada ozbiljno obogaćuje smešu gorivom). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...