igorxt 25 Napisano Mart 5, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Da li se nekome desilo da mu je crk'o ignitor? Gde se to može kupiti kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Mart 6, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, BJB! Aj prvo da se svi predstavimo na forumu za to (Predstavljanje clanova ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 7, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A ja znam lika koji je probao pajserom da popravi isti, nije uspeo, pa je nakon toga odnesen kod Vidovite Zivke i :oops: ni ona mu nije pomogla. Vrag ce ga znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ignitor ako ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan au druze posle 3 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Septembar 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5456 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je ...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...vremeplov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5456 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prvi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xaxa, prva poruka ikada ali je obelezena brojem 2, sto ce reci, da prva je verovatno sistemska napravljena od strane foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5456 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bingo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...